Şimdi Ara

Aynı sim kartı farklı cihazlarda kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Benim şuan cep telefonum kullandığım faturalı konuşma sms ve internet paketi içeren bir paketim var. Aynı zamandada bir tablet sahibiyim. Ben bu sim karttan bir adet daha çıkarttırıp tablete takıp sadece internete baglanmak istiyorum. Gene benim 1gb paketimden düşülsün. Bu mümkün müdür ? Çözüm öneriniz nedir ?

• İkiz,diğer bir terimle eş sim kart çıkartacaksınız.Turkcell ve Vodafone'da var bu uygulama.Bende Vodafone ikiz sim kart var,yalnız iki kart aynı anda aktif olmaz haliyle,hangisi aktifse o.Bana 2 tane bile yetmiyor keşke 3 tane olsaydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Simkartı tablete taktınız,internete bağlandınız;tabletteki simkart aktif olur,bütün aramalar,smsler aktif olan karta gelir,tabletinizin modelini bilmiyorum arama özelliği yoksa sizi arayanlar ulaşamazlar, fakat smsler gelir. Telefondan arama yapabilirsiniz,sms gönderebilirsiniz o zamanda telefon aktif olur hat gezer yani.
    Bu olay simkartların bozulmaması,tak çıkart yapmamak için düşünebilirsiniz. Eşkart,ikiz sim kart yazarsanız daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
    eşkartan faydalanılabilir ama tabletten internete girerken telefon konuşması yapamazsın. o da sıkıntı olur. onun yerine turkcell'de paylaşımlı internet paketi var. tabletinin içine farklı bir numara hat al. faturalı veya faturasız olabilir. ses hattına paylaşımlı internet paketi tanımlayıp tabletinden de kullanabilirsin. bu da aklında bulunsun.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.