Şimdi Ara

Aynı Salonda Sınava Giren Kıza Aşık Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tüm bilgilerin sönüğe dönmesi ve sürekli ona bakma isteği ile sınavı yapamama gibi bir durum olursa ne yapıcaz ? Kağıda baksam bile sürekli aklıma takılır ve içten içe kendimi yerim. Bu durumu nasıl aşabilirim ? Çok basit olmaz, istemesem de sürekli kafamı tırmalar bu durum.

• Girme sınava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinava girerken yere bakarak yuru siraya oturdugunda da kafani kaldırma:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlerden elini çek.

• Tosunkral kullanıcısına yanıt
    Nice taktik hocam bunu uygularım büyük ihtimal ama sıra beklerken sıkıntı olucak

• tuvalete git
  • Çözüm sınavdan önceki gün sınav sabahı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kişiliğini, karakterini bilmediğin birine nasıl aşık olunur anlamış değilim. Kastettiğin şey şeklini şemailini beğenmek sanırım
  • Bu bebeler hukuk tıp falan okuyacak insan emanet edilecek ellerine. Off of bunaldım

• Bu kadar şıpsevdi olmamayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 3 Mart 2017; 15:7:50 >
  • Biperim senin askını ygs bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bu sbs değil ve artık 13 yaşında değilsin bi zahmet sadece güzel diye aşık olmamaya çalış
  • İsterse Adriana Lima gelsin umrumda olmaz.2 senedir öldüm öldüm dirildim.Umrumda bile olmaz.
  • Ya sınavda kusasın gelirse, ya arkandaki eleman sürekli aksırıp tıksırıp burnunu çekerse, ya tuvaletin gelirse sınav sırasında bide bunları düşün kardeş

• bu kadar sorumsuz musun arkadaşım? Bütün sene beklediğin sınav stres ailen varken 250 gram için konsantren bozulacak bu kadar mı umrunda değil sınav?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedeflerilkbin

İsterse Adriana Lima gelsin umrumda olmaz.2 senedir öldüm öldüm dirildim.Umrumda bile olmaz.

hocam 12 işte tecrübesiz girsin sınava sınavı çözerken adriana lima soyunsa önünde umrunda olmadığını görecek (eğer hedefi olan bir insansa) 12 martta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.