Şimdi Ara

Aynı PSN'den, farklı evlerden oyun indirmek ve oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce araştırırken dikkatimi çeken bir şey gördüm. Şimdi diyelim ki TR PSN Hesabı açtım. 2 veya daha fazla kişi ortak olarak. Bu TR PSN'den oyun aldık diyelim. (Örneğin Battlefield 3.) Bundan sonra oyunu ben indirdim. Daha sonra bu oyunu ortak aldığımız arkadaşlardan biri PSN hesabına girerek indirebilir mi? Tabiki de aynı PSN hesabıyla online oynanmıyor onu biliyorum. Oyunu indiren arkadaşlarda daha sonra kendi PSN hesaplarıyla aynı anda online olarak oynayabilirler mi?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 2 Mart 2012; 17:37:00 >

• OYNARLAR

daha once 5 kısı olan bu hak yakın zamanda sony tarafından 2 ye ındırılmıstır
  • Anladım. Çok teşekkür ederim. Yanlız son bir sorum daha olacak. 2 kişi aldık diyelim. Aynı anda online olarak oynayabiliriz değil mi? Herhangi bir sıkıntı çıkmaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Anladım. Çok teşekkür ederim. Yanlız son bir sorum daha olacak. 2 kişi aldık diyelim. Aynı anda online olarak oynayabiliriz değil mi? Herhangi bir sıkıntı çıkmaz?

Yok yok olmaz. İkinizde istediğiniz zaman, isterseniz aynı anda girip aynı anda çıkın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Anladım. Çok teşekkür ederim. Yanlız son bir sorum daha olacak. 2 kişi aldık diyelim. Aynı anda online olarak oynayabiliriz değil mi? Herhangi bir sıkıntı çıkmaz?

oyun makıneye ındırılıyor ; oyunu paylastıgın arkadasın baska bır psne gırecek ve onlıne oynayabılecek ( bunu neden dedıysem ,, zaten aynı anda ıstesenız de onlıne olamazsınız )

yanı sorunun cevabı evet oynanıyor

5 kısı ıken paylasma hakkı fifa 12 almıstık hala onlıen oynayabılıyoruz hep beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskoy3167 -- 2 Mart 2012; 17:51:17 >
  • Hayir cikmaz
  • Cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.