Şimdi Ara

Aynı programı iki ayrı hesapta kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Öncelikle amacımdan bahsedeyim; yaptığımız iş gereği sahada çalışan aynı 3G APN'i içerisinde 250 adet Win7 PC var. Bu PClerin 7/24 açık durması ve ölçülen verileri servera gönderen yazılımın açık durması gerekiyor. PC'lere erişimi uzak masaüstü ile sağlıyoruz fakat burada bu PC'lere erişen 2 firmayız bu işin yönetimi bizde diğer firmanın PC'lere erişip sadece yazılımın çalışıp çalışmadığını kontrol etmesi gerekiyor. Başka hiçbir şeye müdahale etmemeliler. PC'lerde 2 ayrı kullanıcı oluşturdum. Örneğin birisi A hesabı (Yönetici Hesabı olarak) Diğeri B(Standart kullanıcı hesabı) Biz A hesabından RDP yaparak tüm herşeye erişebilmeliyiz fakat B hesabından girildiğinde sadece çalışan yazılım görülebilmeli. Fakat A hesabında yazılım çalışıyorsa bile (Console ekranında çalışan bir yazılım) B hesabından oturum açıldığında açık olan yazılım görünmüyor. Görev yöneticisinden bakıldığında ancak Tüm Kullanıcı İşlemlerini Göster tıklanırsa A hesabı altında çalışan yazılım görülebiliyor. Tüm kullanıcı işlemlerini göstere tıklayınca A hesabının şifresini soruyor yani hiçbir işime yaramıyor A hesabının şifresini B kullanıcılarına verirsem Zaten B kullanıcısı açılmasının bir anlamı kalmıyor. Ben nasıl bir ayar yapmalıyım ki A hesabından çalıştırılan yazılımı B kullanıcısı da görebilmeli ve tersi de olmalı B kullanıcısından çalıştırılan yazılımı da A kullanıcısı görebilmeli?

    2. soruma gelince yazılımın kurulu olduğu klasöre B kullanıcısı girip sadece dosyalara bakabilmeli dosyaların adını bile değiştirememeli. Bunu sağlamak için klasörün güvenlik sekmesinden sadece aşağıdakilere izin veriyorum

    Klasörü gez / dosya çalıştır
    Klasör listele / veri oku
    Okuma öznitelikleri
    Okuma geliştirilmiş öznitelikleri

    Diğer hiç bir şeye izin vermiyorum. Bu şekilde yapınca her şey iyi güzel klasör içerisinde yeni klasör bile oluşturamıyorum, fakat programı çalıştırmak istediğimde This application could not started diye bir uyarı alıyorum. İzinlerde tam denetim verirsem bu uyarıyı vermiyor.

    Arkadaşlar bu sorunları actice directory kullanmadan nasıl çözebilirim? (2. yazdığım problem ile ilgili ekran görüntüsü ektedir.)
     Aynı programı iki ayrı hesapta kullanma
     Aynı programı iki ayrı hesapta kullanma







  • arkadaşlar hala sorunu çözemedim önerisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.