Şimdi Ara

aynı pc de 2 kişilik yarış oyunu öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta durumu belirttim. böyle bir oyun var mı ? Birimiz klavyeden birimiz joystick'ten oynayacak.

• Blur oyna :D
  • Dirt 3
  • F1 2012 Blur bi süre sonra sıkıyor ama hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehantaha

F1 2012 Blur bi süre sonra sıkıyor ama hoş

F1 2012 2 kişi oynanıyor mu ki? Birimiz klavye birimiz gamepad'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 3 Mart 2013; 23:04:23 >
  • Menüde çoklu oyunculugun içinde split screen var oynanıyor
  • nfs 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 Oyun Önerisi (2 Kişilik)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toca Race Driver 3
  • Driver San Francisco 2 kişilik oynanıyor mu peki pc de ?
  • Crash time 4 yada crashtime 5 oynayabilirsin. 2 ,3 yada 4 kişilik .İster yarışip istersen de sadece şehirde free olarakta gezebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer100

Crash time 4 yada crashtime 5 oynayabilirsin. 2 ,3 yada 4 kişilik .İster yarışip istersen de sadece şehirde free olarakta gezebilirsiniz.

o oyunu pek sevmedim hocam. driver san francisco 2 kişilik oynanıyor mu ? Hiç denediniz mi ?
  • arkadaşlar lütfen cevap
  • Bu videoyu buldum ama aşağıdaki yorumlar da bilgisayar için olmuyor gibi şeyler söylemişler.http://youtu.be/k2E2qSZOZs0
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Bu videoyu buldum ama aşağıdaki yorumlar da bilgisayar için olmuyor gibi şeyler söylemişler.http://youtu.be/k2E2qSZOZs0

o videoyu bende buldum. oynayıp tecrübesi olan birisinden cevap bekliyorm
  • quote:

Dirt 3

hocam peki dirt 3 sarıyor mu ? Yoksa biir kaç yarış yapınca sıkılır mıyız ? Pc de oyun bırakmadık. acilen sıkıntımızı giderecek bir şeyler lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Dirt 3

hocam peki dirt 3 sarıyor mu ? Yoksa biir kaç yarış yapınca sıkılır mıyız ? Pc de oyun bırakmadık. acilen sıkıntımızı giderecek bir şeyler lazım :D

Bugüne kadar oynadığım araba yarışlarından en güzeli diyebilirim.Gerek grafik, gerek kontroller çok hoşuma gidiyor.Belki başkası beğenmemis olabilir ama bana göre en güzel araba yarışı Dirt 3'tür.

• arkadaşlar peki bu oyunlarda 2 kişi aynı klavye den oynayamaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kez soruyorum, kaç kere sordum cvap yok, koskoca forumda bi soruyu cevplamadınız, gına geldi artık Driver san francisco da 2 kişi oynanıyor mu ? Birimiz klavye, birimiz joyistick
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Son kez soruyorum, kaç kere sordum cvap yok, koskoca forumda bi soruyu cevplamadınız, gına geldi artık Driver san francisco da 2 kişi oynanıyor mu ? Birimiz klavye, birimiz joyistick

Hocam bir kaç sitede baktım,driver sf oyununda tek pc üzerinde 2 kişi seçeneği olmadığını yazmışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.