Şimdi Ara

Aynı kızdan 2 kere red yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlkinde yüz yüze kendisinden hoşlandığımı belirttim konuştuğum var ama arkadaş olabiliriz deyip reddetti sonra kendisiyle hiç konuşmadık 4 ay sonra instagramdan kendisine takip isteği atıp sonrasında mesaj attım isteği hemen onaylamasına rağmen mesaja 2-3 gün sonra cevap verdi o gün yüzyüze konuştuğumuzdada belirttiğim gibi istemiyorum diyip reddetti ama gelin görünki hala seviyorum kendisini

Anlatacak kimsem yok be forum, etrafımda çok insan var fakat hepside halden anlamayan insanlar kendilerine bir şey anlatılmaz o yüzden bende buraya yazıyorum

• Kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin olmuyorsa bırakıp gideceksin.Karıdan bol ne var ortalıkta
  • 1. De anlamadın mi reddedildigini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reTTTTTTTTTTTTTTt lan reTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT kimse mi okumamış forumda ya
  • 3. kere dene. tekrar ret ye, daha iyi ret ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin olmuyorsa bırakıp gideceksin.Karıdan bol ne var ortalıkta
    Kız bulmaktan daha kolay bi şey yok be usta, fakat ben bu kızı seviyorum
  • Naz yapıyor bir daha teklif et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rekuku

Kız bulmaktan daha kolay bi şey yok be usta, fakat ben bu kızı seviyorum

Alıntıları Göster
    Seviyor musun yoksa sadece onu elde etmek istiyor ama elde edemediğin için takıntı haline mi getirdin ? Önce bunun mukayesesini yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerrohero

1. De anlamadın mi reddedildigini
    Anladım tabi anlamaz olurmuyum ama akıllanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Seviyor musun yoksa sadece onu elde etmek istiyor ama elde edemediğin için takıntı haline mi getirdin ? Önce bunun mukayesesini yap

Alıntıları Göster
    Yok usta seviyorum zaten artık umudum kalmadı onu sadece görsem sesini duysam yeter bana artık normal arkadaş olmayada razıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Naz yapıyor bir daha teklif et
    Komik şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: rekuku

Komik şey

Alıntıları Göster
    Arkadaş olabiliriz dediğinde sırtlan gibi yanaşman lazımdı kıza yanlış yapmışsın

• Hiç değerini düşürmeye gerek yok, ayrıca gerzek bir kişiyse arkadaşlarına anlatıyordur

• usta kız mı kalmadı diyeceğim dalge geçeceğim falan aslında ama son 2 3 gündür bende aşık oldum göğsüme öküz oturdu kalkmıyor ağğğğhh zor nefes alıyorum ağrıyor :(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Hiç değerini düşürmeye gerek yok, ayrıca gerzek bir kişiyse arkadaşlarına anlatıyordur
    Neredeyse hepsine anlatmış zaten bakıp bakıp duruyolar
  • vazgeçmek lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tekrar tekrar teklif et hojam. ama aralıklarla 3ayda 1 teklif

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

usta kız mı kalmadı diyeceğim dalge geçeceğim falan aslında ama son 2 3 gündür bende aşık oldum göğsüme öküz oturdu kalkmıyor ağğğğhh zor nefes alıyorum ağrıyor :(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
    Kız var işte yok değil ama hiç kimse hiç bir şekilde benim onu uzaktan 2 saniyede olsa gördüğümdeki mutluluğu veremez bana. birisini gerçekten sevmek bambaşka bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: NusretSamanci

vazgeçmek lazım
    Demesi kolay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.