Şimdi Ara

Aynı kitabı iki kez çözmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler aylardır arıyorum adam akıllı bi geo sb bulamadım piyasadakilerin yüzde 80i çöp. Karekök lys gibisini görmedim. Sona saklıyordum ama baktım olmuyor. Bi şimdi çözsem sonra bide ygs den sonra çözsem naıl olur sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 1 haftadır lys karekök almışım başlıyım mı başlamıyım mı diye deli gibi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOrder11

Ben de 1 haftadır lys karekök almışım başlıyım mı başlamıyım mı diye deli gibi düşünüyorum.

Hocam ben yazın aldım biraz çözdüm tam anlamıyla efsane kitap. Hemen bıraktım çözmeyi yazdan çözüm boşa harcamayayım diye. Bazı arkadaşlarım yazın çözdü şimdi çok pişmanlar

• Ben şöyle yapıyorum bi konudan son bir yada iki testi çözmüyorum onları da sonra bir daha tekrar ederken çözücem hem böyle şuan daha hızlı gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Ben şöyle yapıyorum bi konudan son bir yada iki testi çözmüyorum onları da sonra bir daha tekrar ederken çözücem hem böyle şuan daha hızlı gidiyor

Son testleri ayrı bi keyifli hocam :)

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    İlk testler orta altı ikinciden başlıyor eğlence katılıyorum :D sonları lysye saklıyorum lysde bam bam bam

• Beyler olur mu bu iş ?

Ne dersin hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni birkaç kitap daha..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok yapmıştım bunu

ama etrafımdakiler sanki deliymişim gibi bakıyordu

tabi ben yeni sb almak yerine yaptıklarımı siliyordum parmaklar falan pert
  • Onun yerine eski birey b ya da birey c çöz bence. Karekökten daha kaliteli kitaplar. Yeni tip geometri soruları daha çok var katlama, çizdirme vs.

• Endemik lys

• quote:

Orijinalden alıntı: Luxurian

Onun yerine eski birey b ya da birey c çöz bence. Karekökten daha kaliteli kitaplar. Yeni tip geometri soruları daha çok var katlama, çizdirme vs.

Hocam yeni birey b aldım baya beleş soru var içinde

• Geometri sizinde çok vaktinizi alıyor mu? Ben dalıp gidiyorum bi soruya 20 dk gittiği oluyor haliyle çok soru tipi göremiyorum ygs ye kadar elimdeki kitap bitmeyecek heralde

• ygsye kadar karekök'ü bitirebilirsen geometri için başka bişi yapmana gerek yok :D
  • Yetiştirirsen efsane olur bence
  • Endemik + karekök yap bence endemikte sağlamdır

• Fdd geo 💪

• Karekökü baştan sona ygsden sonra bitirmen zor baya.Şimdiden başla bence baya kalın kitap malum yavaş yavaş ilerlersin

• Esenide öneririm

• İki kere çözmeye gerek yok. Gözüne güzel gelen ''aaa bak bu soru güzelmiş'' diyebileceğin, basit olmayan tüm soruları kesip bir yerde topla. Hatta fotoğraflarını çekip telefonunda bile saklayabilirsin. Çünkü şöyle bir şey olacak; eğer orta karar bir öğrenciysen zaten o kitaptaki soruların %60'ını çözebiliyorsundur ve sana basit geliyorlardır. O basit soruları tekrar çözmek aşırı gereksiz olacak ve çok fazla zamanını alacaktır. Güzel soruları kesip ara ara onlara bakmak, tekrar baştan kitabı çözmeye başlamaktan daha verimli olacaktır. Başarılar.
  • hepsini silip tekrar çöz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.