Şimdi Ara

Aynı iş ilanı defalarca yayınlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok iş bulma sitesinde firmalar iş ilanı yayınlıyorlar. Aynı firmalar belki haftalar sonra gene aynı iş ilanını yayınlıyorlar. Yani başvuru yapıyoruz neden bi arayıp görüşmeye çağırmak yerine neden defalarca aynı iş ilanını yayınlıyorsunuz ki ? Bulunduğum şehirde de aynı. Kendi okuduğum bölümü geçtim mağaza satış danışmanı arıyorlar. Öz geçmişimi veriyorum halen o ilan orada asılı. Abicim bir çağır görüşelim değil mi ? İşveren nasıl bir personel arıyor anlamadım gitti. Her şeyi dört dörtlük +5 yıl deneyimli arıyorlar galiba.

• bizzat gidip başvurmak gerek bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşveren kendine her işi yapacak iş tanımı kağıt üzerinde belli ama uygulamada belli olmayan köle arıyor. Deneyim falan hikaye. O ilanları reklam amaçlı kaldırmıyor özellikle kurumsal olmayan firmalar. Sen diyorsun ki dur bir bakayım neymiş bu sitesine giriyorsun vs. Adamlarda tanıtımını yapıyor bedevaya.
  • Cv bankası oluşturuyorlar akıllarınca...

Ayrıca o ilanları şirketler değil şirketlere çalışan İK firmaları yayınlıyor genelde... Yani çağırıldığında ilk görüşmeleri ya da sınavları o aracı firmalar yapıyor...

• Ne bicim is abi bu. Yani benim param bitince, is bulamayinca, zor duruma dusunce hirsizlik yapmak zorunda mi kalacagim ? Ona mi mecbur birakiliyoruz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.