Şimdi Ara

Aynı hesap 2 pc ..Hesap kilitleniyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımla ortak oynuyoruz ama farklı pc lerden oyuna girince hesabı kilitliyor daha sonra gizli soru ile şifreyi değiştirince oluyor.Fakat ertesi gün gene aynı muhabbet vamıdır bunun çaresi.

• yok, bir hesap bir kişinindir. o yüzden farklı pc'lerden girildiğinde hacklendi düşüncesiyle kilitlenir.
  • ben hem kendi üyeliğimi , hemde kız arkadaşımın üyeliğini açıp gold vs transfer ediyorum , daha başıma gelmedi benim. ilginç bir durum.
  • ben tek bilgisayardan kullanıyorum ancak proxy programları açıkken oyuna girmeye çalışırsam hesap kitleniyor muhtemelen arkadaşın'da o tarz bi program kullanıyor olabilir
  • Farklı pclerden girildi mi olur o. Ha aynı internet bağlantısına sahipseniz o zaman bir sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

ben hem kendi üyeliğimi , hemde kız arkadaşımın üyeliğini açıp gold vs transfer ediyorum , daha başıma gelmedi benim. ilginç bir durum.

Sen ayri 2 hesap aciyorsun arkadas ayni hesabi 2 pcden aciyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başta bi kere oto ban yersin sonra yememen lazım, eğer IP lerin büyük oranda değişmediyse.

ben kuzenimin acc sini kullanıyorum mesela şu an amerikadan, o tr de, bi sorun yok ikimiz de giriyoruz her gün ban yemeden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir güvenlik önlemi ama bir çok insan vardır aynı hesabı ortak kullanan bu durumlar için bir secenek koysa bilz. olurmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Güzel bir güvenlik önlemi ama bir çok insan vardır aynı hesabı ortak kullanan bu durumlar için bir secenek koysa bilz. olurmus.

amac guvenlik degilki, amac ortak kullanimi engellemek. iki kisi oynayacaksaniz iki hesap alin istiyor blizz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

quote:

Güzel bir güvenlik önlemi ama bir çok insan vardır aynı hesabı ortak kullanan bu durumlar için bir secenek koysa bilz. olurmus.

amac guvenlik degilki, amac ortak kullanimi engellemek. iki kisi oynayacaksaniz iki hesap alin istiyor blizz :)

alakasız bence güvenlik açısından böyle. Sonuçta ortak hesap ile farklı hesap almak birbirinden cok farklı birşey. Öyle birşey olsa farklı yöntemlerde kullanabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

quote:

alakasız bence güvenlik açısından böyle. Sonuçta ortak hesap ile farklı hesap almak birbirinden cok farklı birşey. Öyle birşey olsa farklı yöntemlerde kullanabilirdi

iyi de zaten blizzin ortak hesap diye bir kavrami yok ki? sonucta hesap bir kisinin ustune ve ikinci bir girisimde bu sekilde guvenlige takiliyorsun. ortak kullanim diye birsey olsaydi recruit a friend diye bisi de yapmazdi bence blizz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

quote:

iyi de zaten blizzin ortak hesap diye bir kavrami yok ki? sonucta hesap bir kisinin ustune ve ikinci bir girisimde bu sekilde guvenlige takiliyorsun. ortak kullanim diye birsey olsaydi recruit a friend diye bisi de yapmazdi bence blizz.
    ??????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 21 Nisan 2013; 14:41:43 >

• ne var la? tercume et kendini aysi tiiii :)
  • quote:

ne var la? tercume et kendini aysi tiiii :)

• Ben yıllarca (aralıklarla) işten ve evden oynadım WoW, hatta en son Diablo 3 oynadım 1-2 ay aynı şekilde, böyle bir şey olmadı. Arkadaşın hesabını açıp kendi karakterlerimi hızlı level atlatmak için Dungeon falan yaptığım da çok oldu. Şubat'tan beri Diablo, WoW'dan uzağım, yeni bir şey olabilir.
  • Saçma bir soru olabilir belki ama yine de sorayım; Aynı anda girmiyorsunuz değil mi hesaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun başka pcden oynamakda değil. Çok kısa bir zaman aralığında ya da biri onlineken diğerinin charına girmeye çalıştığında yapabiliyor blizz..Geçen arkadaşla birbirimizin accountuna girelim dedik onun tankı kullanacaktım o da benim healerı, onun account kitlendi benim ki kitlenmedi (benimkinde authenticator olduğu için olabilir kitlenmeme).. Blizz baya acayip şeyler yapıyor bazen :)
  • Hayır aynı andan hiç oturum açmadık iş saatlerimniz denk gelmiyor zaten hatta ben telefonuma and. marketten wow armory kurdum burdan login olunca bile kilitleniyor hesap.Acaba telefondaki programdanmı yapıyor silip denicem. :D
  • yok ayni anda mobil ya da web den giremezsin armory'ye. daha dogrusu ah den islem yapmaya calismadikca atmaz. ama en iyisi hesaba authenticator eklemek, hesab kullanimdayken mobil ya da webden login olmamak. hesaba eklenmis authenticator cogunlukla bu sikintilari egale ediyor.

ben evde hesabim kapatilir kapatilmaz isyerinde login olabiliyorum mesela. ama authenticator bagli olmayan bir arkaadsin hesabina kendi bilgisayarimdan girdigimde kitlenmisti.

armory icinde, bende iphone var onun armorysinde ah kullanmadikca oyundan atmiyor. ama mesela bazen armory acikken, mobile de online oldugunuz bir hesaba giremezsiniz mesaji falan aliyorum oyuna girerken, daha dogrusu sifreyi kabul edip sonra karaktere girmeye calistigimda veriyor o mesaji, bir daha deniyorum giriyo falan. (benim mobil acik surekli)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.