Şimdi Ara

Aynı evde 2 internet aboneliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
39.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ev müstekil demiştim bugün tt geldi ankestradan daireye direk kablo çektiler ucunu ayarladı internet gelince bağlarsın dedi uçları. Yani benimki oldu. Snr marjım da düzelir dimi ? Direk kutudan eve geliyp hat. Normal evin hattında da ev telefonunu kullancaz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınırsız internet kaç gb oluyor
  • player2974 kullanıcısına yanıt
    Ankastreden eve kablo çektiyse elit hizmet ücreti alırlar umarım söylemişlerdir. Düzelebilir eğer diğer eve gelen kabloda ek varsa ama düzelmiyedebilir konumunuzdan kaynaklıysa. Ayriyeten bir internet aboneliğine başvurdun değil mi? SOL mu ttnet mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4w0n -- 18 Şubat 2016; 19:27:47 >
  • mehmett.0505 M kullanıcısına yanıt
    Sınırsız derken? Malum sınırsız deseler bile AKK olabiliyor. Sorduğnuz tarifeyi gönderirseniz cevap verebiliriz. Sınırsız kota ve sınırsız akk varsa sınır yok demektir.
  • just4w0n kullanıcısına yanıt
    Superonline vdsl başvurdum babamın adına telle birlikte yapamadılar iptal ettirdim 10 gündür iptalde edemiyllar vıdafone dan kendi adıma aldım işte. Kablo çektiler hç bi abonelik yok. Elit hizmet kim neden nasıl alıyo ? Nasıl faturalandırcaklar sorması ayıp ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • player2974 kullanıcısına yanıt
    Vodafone adsl'yi kimse önermiyor etrafımdakiler inşallah başınıza bir sorun çıkmaz. Türk Telekom alsaydınız en azından adsl'de en iyi o derler genelde. Faturalandırmaya gelirsek iş karışmış, vodafone a başvurmuşsun türk telekom sanırım ücret alamaz, yapılanlar vodafone nun mu ikramı anlayamadım çünkü türk telekom senin ankastrene kadar olan kablolardan sorumludur. Ankastreden evine giden kablolardan sen sorumlusun işlem yapmazlar yani ama istersen belli ücret karşılığında yani elit hizmet denilen türk telekom hizmeti ile yapıyorlar. Sen şimdi vodafone isen türk telekom ücret alamaz sanırım. Yani nasıl olduğunu anlayamadım.
  • yani sınırsız internete 50 gb diyorlar pek anlamıyorum öylemi şimdi evde internet kullanıyorum alt komşumda kullanmak istiyor o bakımdan
    Sınırsız internet yok artık o fiyata 50 gb aştığın zaman hızın kaç ise 3 mbite sabitlenecek altkomşun kendine internet alamıyormu bu işe kesinlikle karşıyım bu kotalar az çok onların yüzünden.
  • anlamıyorum diye beni keklemiş o halde kullandırmayım ozaman
    Superonline'da var sınırsız isterseniz benimde kullandığım ama diğer isslerde yok diye biliyorum.
  • peki memnunmusunuz
    Şöyle söyliyeyim öncelikle tarife 8mbit, TTnetteyken sürekli net kopması, 360p videoları bile zor açma, oyunlarda ping sorunu vsvsvs anlıycağın bir sürü sorunum vardı ama superonline'a geçtim geçeli 1 aydır netim sadece 1 kez koptu 5dklığına ve 360p yi bi yana bırakın full hd video,film izleyebiliyorum takılmadan. Online oyunlardaki ping değerlerim ise 100lerden 60'a indi. Çok memnunum gerçekten superonline'dan. 8mbit net ile 1 ayda rahat 1 TB dosya indirebilirsiniz yani sınırsız matematiksel olarak 2TB'yide geçer..
  • peki ozaman bende ona geçiyim teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.