Şimdi Ara

Aynı anda sınavsız kaç üniversite okuyabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da anlaşılacağı üzere aynı anda sınavsız kaç üniversitesi okuyabileceğimi merak ediyorum. Şu an İstanbul Üniversitesinde örgün öğretimdeyim. Dil öğrencisi olduğum için tyt ve yks dil puanım mevcut sadece. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınavla 1 kuruma yerleştikten sonra , sınavsız 2.üni , uzaktan eğitim veren 1 kurum , 2.bir aöf

• Hocam tam anlayamadım açıklar mısınız? bahsettiklerinizin hepsine sınavsız gidilebiliyor mu?

• ÖSYS kılavuzunda yer alan programlarda farklı seviyede iki örgün programa kayıt yaptırılabilir. Örneğin, örgün eğitimde bir üniversitede lisans düzeyinde İnşaat Bölümü eğitime devam ederken başka bir üniversitede veya aynı yerde örgün bir ön lisans programına kayıt yaptırılabilir.

- ÖSYS kılavuzunda yer alan programlarda örgün bir programa kayıtlı iken, herhangi bir üniversitesinin açıköğretim ön lisans veya lisans programına kayıt yaptırılabilir.

- Bir üniversitede örgün eğitimine devam eden öğrenciler eğitimine devam ettiği veya başka bir üniversitede açılan uzaktan eğitim ön lisans veya lisans programlarına kayıt yaptırabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.