Şimdi Ara

Aynı Anda Farklı Dersleri İdare Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 12'ye geçtim şu an TYT Türkçe, TYT Biyoloji, TYT Matematik, Geometri gibi dersleri çalışıyorum. Sonradan 12'nin dersleri de gelmeye başlayacak. Ben bir de TYT Fiziğe başlamak istiyorum. Ama bunları aynı anda yürütürsem faydalı olur mu? Verimi azalır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AttOS -- 18 Eylül 2018; 19:51:39 >

• tamamen kendi düşünceme dayanarak günde iki ders diyorum. üç fazla bir az gibi geliyor bana. ve tekrar edeyim tamamen kendime göre
  • Bunlar aynı günde değil zaten. Örneğin bir gün biyoloji-mat çözersem diğer gün türkçe-mat falan yapıyorum. Onun dışında geometri zaten her gün çözüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttOS

Bunlar aynı günde değil zaten. Örneğin bir gün biyoloji-mat çözersem diğer gün türkçe-mat falan yapıyorum. Onun dışında geometri zaten her gün çözüyorum.
    çok güzel hocam. her gün geonun yanına bide paragraf ve problem eklersin biraz biraz odaha da güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük paragraf ve geo ekle kalan fizik kimya bitoloji matı 2 ye bölerek çalış bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor anladığımı öne alıyorum ben, örneğin fizik pek iyi değil, onun üzerine çalışıyorum. Fizik matematik çok iyi değilken türkçe çözmenin manası yok, tabi sayısalcıysanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.