Şimdi Ara

Aynı ağ üzerine 2 ayrı NVR kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, işyerimize 8 Kameralı Poe IP Kamera sistemi kurduk. (Daha doğrusu sPoe)
    Bu sistem en fazla 50 Metre kabo uzunluğuna izin verdiği için, kameraların 3 tanesi çalışmıyor (75 Metre mesafe) Üreticinin verdiği bilgilere göre, kesinlikle switch, enjektör gibi başka bir cihaz kullanamıyoruz.
    Şimdi sorum şu, aynı ağda , birbirine bağlı 2 NVR sistemi kurabilirmiyiz ?
    Örnek: 1 Adet Sabit diskli NVR kayıt cihazı ve buna bağlı 5 Kamera ve 1 adet Sabit disksiz NVR Kayıt cihazı ve buna bağlı 3 kamera. Elimizdeki malzemeler bunlar. HDD siz olan 2. NVR, diğer HDD li NVR ye bağlanabilmeli ve orda kayıt edilmeli. Bütün 8 Kamerayı dışarıdan izleyebilmek ve kayıt almak için ne yapmamız gerektiği ile ilgili önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.



  • Kullandığın NVR Marka Model Yazarmısın Hocam.
    50M PoE İlginç Gerçekten.
  • Marka zmodo ( tavsiye etmiyorum ) Normal poe değil de sPoe sistemi olduğu için 50m. izin verilen maksimum kablo uzunluğu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheKingLeon

    Marka zmodo ( tavsiye etmiyorum ) Normal poe değil de sPoe sistemi olduğu için 50m. izin verilen maksimum kablo uzunluğu

    araya bir tane poe switch takarsanız calışır. poe switch lerin işlevi bu zaten ama 3 kamera çalışmıyor diye poe switch e vereceğin parayla zaten 4 kanallı bir nvr alırsın :) aynı ayda çalıştırmak ta problem yok. gerekirse 2. ci nvr a ayrı bir vlan yapılandırması yaparsın modemden. bir tanesi 192 li ip blogundan calsııyorsa bir tanesi 10. 0. 0.5 vb gibi bi ip blogundan calısır ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.