Şimdi Ara

Aynadaki tipimiz ve İnsanların gözünden ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
11.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi şöyle söyliyeyim fazla fotoğraf falan çektirmem belki de bu yüzden garipsedim bu olayı ama çevremde hemde ilk defa gördüğüm insanlar bile yakışıklı diyorsa bana heralde sorun fazla foto çektirmeyip garip gelmesinde

Saçımızı kaşımızı gözümüzü hepimiz aynaya bakarak yapıyoruz aynada nerdeyse kusursuz gibi gözüküyor herşey ama olayın böyle olmadığını yeni farkettim atıyorum ben aynada saçımı sağa yatırıyorum önden de biraz kaldırıyorum çok uzun değil zaten aynada çok güzel gözükürken dışarıda beni yani diğer insanların gözünden o saçı ters görüyorlar dimi ? Sola yatırmış gibi yani ? O zaman çok kötü gözüktüğümü düşünüyorum daha fotoğraflarla deneme yapamadım eve gidince akşam deneyeceğim

Yani diğer insanların gözünden saçımı aynada gördüğüm gibi yapmam için sağa doğru fön çekerken artık sola doğru mu çekmem lazım beyler ? Ya da ben sağ tarafa güzel fön çektiğimde aslında tersden de olsa insanlara güzel mi geliyor acaba bilemiyorum ki 😅😆

Biraz karışık oldu da umarım çözersiniz beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 28 Temmuz 2015; 16:33:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aynadaki Tipin ve İnsanların Gözünden

Aynalar, kendi yansımamıza bakmamızı ve görünüşümüzü değerlendirmemizi sağlar. Ancak, aynadaki tipimizin başkalarının bizi gördüğü şekilde olup olmadığı merak konusudur.

Ters Göstermeyen Aynalar

Çoğu ayna, yansımamızı ters gösterir. Bu, yüzümüzün sağ tarafının aynada solda, sol tarafının ise sağda görünmesi anlamına gelir. Ancak, "ters göstermeyen aynalar" olarak bilinen aynalar da mevcuttur. Bu aynalar, yansımamızı aynadaki gibi gösterir.

İnsanlar Bizi Aynadaki Gibi mi Görür?

İnsanlar, bizi ters göstermeyen aynalarda gördüğümüz şekilde görür. Bunun nedeni, başkalarının senin yüzünü senin gördüğün yönden değil, tersinden görmesidir. Yani, senin sağ tarafını onlar sol taraf olarak görür ve bunun tersi de geçerlidir.

İnsanlar Bizi Nasıl Görür?

İnsanların seni nasıl gördüğü, bir dizi faktöre bağlıdır:

• Görünüşün: Fiziksel özellikleriniz, insanların ilk izlenimlerini önemli ölçüde etkiler.
    • Kişiliğin: Arkadaş canlısı, dışa dönük ve güvenli bir kişilik, başkalarının seni daha olumlu görmesine neden olabilir.
    • Vücut Dili: Vücut dilin, başkalarının seni nasıl değerlendirdiğini etkileyebilir. Dik durmak ve göz teması kurmak, güven ve yetkinlik izlenimi verir.
    • Gözlemler: İnsanlar seni farklı ortamlarda gözlemleyerek daha kapsamlı bir görüş edinebilirler.

Arka Kamerada Yüzüm Yamuk Çıkıyor

Akıllı telefonların arka kameraları genellikle geniş açılı lenslere sahiptir. Bu lensler, yüzünüzü gererek veya bozarak yamuk görünmesine neden olabilir. Ön kameralar ise genellikle standart lenslere sahiptir ve bu nedenle daha doğru bir görüntü üretir.

Sonuç olarak, aynadaki tipimiz ters göstermez ve insanlar bizi aynada gördüğümüz şekilde görür. İnsanların seni nasıl gördüğü, görünüşün, kişiliğin ve diğer faktörlerin bir kombinasyonundan etkilenir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayna ters göstermeZ ki, karşıda gördügünü gösterir. Yani insanlar seni nasıl görüyorsa öyle gösterir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Ayna ters göstermeZ ki, karşıda gördügünü gösterir. Yani insanlar seni nasıl görüyorsa öyle gösterir..

Hocam o zaman ön kamera ile çekildiğim fotolarda saçım vs neden ters ? Ön kamera insanların bizi gördüğü gibi vermiyor mu görüntüyü ?

• Beyler konuyu şöyle açıklıyım
    Yine forumda bi konu görmüştüm Nisan aylarının ortasında orada tartışmıştık
    Şimdi Normalde saçınızı ne tarafa yatırıyorsanız tersine doğru yatırıp fotoğraf çekin
    aynada gördüğünüz görüntüyü alıcaksınız
    burda ters görünütüyü hangisi veriyor bilmiyorum ama
    Aynada ki haliniz gerçek olan

Biraz dağınık yazdım kusura bakmayın eski konuyu bulunca toplar gene yazarım

• Bugün aynı tarzda konu açdım zaten hocam.Evet ayna ters gösteriyor.Sen ters görüntüne alışdığın için düz görüntün sana değişik gelecekdir.Normal bu.
    Diğer insanlarda düz görüntüne alışkın yani sıkıntı yok.Sen terse göre tara saçını onlar düz haline alışkın zaten
  • quote:

Ayna ters göstermeZ ki, karşıda gördügünü gösterir. Yani insanlar seni nasıl görüyorsa öyle gösterir..

Ayna ters gösterir.
    c-kamil abi, bak şimdi ne göstereceğim sana, ismimi şu kartona yazıyorum. sonra aynanın karşısına geçip, kartonu göğsümde tutuyorum.
    k-eee…
    c-ismimi aynadan okusana.
    k-refac.
    c-bir şey farkettin mi?
    k-yoo…
    c-abi benim ismim cafer ya.
    k-cafer mi?
    c-e heralde…
    k-niye orda refac yazıyor o zaman?
    c-işte ben de onu söylüyorum. ters görünüyor. sağ taraf solda, sol taraf sağda görünüyor.
    k-ters mi yani?
    c-evet, baksana e harfi bile sağa bakacağına sola bakıyor.
    k-evet.
    c-ama, alt üst bakımından terslik yok.
    k-nası yani?
    c-yani harflerin altı üste, üstü alta gelmiyor. bak a harfinin sivri ucu gene yukarıda.
    k-yukarıda olsun zaten.
    c-şimdi demek istediğim şu; ayna şekillerin yansımasını sağ sol yönde ters, ama alt üst yönde düz olarak yansıtıyor.
    k-yani bu ayna bozuk mu sence?
    c-abi senin ismini kim koymuştu?
    k-rahmetli dayım.
    c-ağzına sıçıyım onun.

• Ayna ters gösterir sen saçını sağa yatırırsan öndeki kişinin gözleri sola doğru giden bir saç görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoyluPoker

quote:

Ayna ters gösterir.
    c-kamil abi, bak şimdi ne göstereceğim sana, ismimi şu kartona yazıyorum. sonra aynanın karşısına geçip, kartonu göğsümde tutuyorum.
    k-eee…
    c-ismimi aynadan okusana.
    k-refac.
    c-bir şey farkettin mi?
    k-yoo…
    c-abi benim ismim cafer ya.
    k-cafer mi?
    c-e heralde…
    k-niye orda refac yazıyor o zaman?
    c-işte ben de onu söylüyorum. ters görünüyor. sağ taraf solda, sol taraf sağda görünüyor.
    k-ters mi yani?
    c-evet, baksana e harfi bile sağa bakacağına sola bakıyor.
    k-evet.
    c-ama, alt üst bakımından terslik yok.
    k-nası yani?
    c-yani harflerin altı üste, üstü alta gelmiyor. bak a harfinin sivri ucu gene yukarıda.
    k-yukarıda olsun zaten.
    c-şimdi demek istediğim şu; ayna şekillerin yansımasını sağ sol yönde ters, ama alt üst yönde düz olarak yansıtıyor.
    k-yani bu ayna bozuk mu sence?
    c-abi senin ismini kim koymuştu?
    k-rahmetli dayım.
    c-ağzına sıçıyım onun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun ters gösterme modunu kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZexaLoo

Telefonun ters gösterme modunu kapat

?

• Ben de bunu dusunuyodum arkadaşlar . ayna insanlar nasıl görürse öyle gosteriyo. telefonun on kamerası gorunteyi ters çevirir snapten çekin ordaki on kamera insanlar nasıl goruyosa o . ( sallamiyorum kaç kere deneyip gordum )

• ben de aynada kendimi tipsiz görüyorum
    fotoğraflarda düzgün çıkıyorum
  • Ne içtin la sen banada söyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: MertGitar

Ben de bunu dusunuyodum arkadaşlar . ayna insanlar nasıl görürse öyle gosteriyo. telefonun on kamerası gorunteyi ters çevirir snapten çekin ordaki on kamera insanlar nasıl goruyosa o . ( sallamiyorum kaç kere deneyip gordum )

Ayna insanlar nasıl görürse öyle mi gösteriyor hocam

Kesin bilgi mi ?

• ayna ve kamera aynı göstermez arkadaşlar , sağ kolumuzdaki saat aynadaki yansımamızın sol kolundadır , ama kameradaki görüntümüzde saat sağ kolumuzdadır , aynada gördüğümüz tam olarak biz değiliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livemau5

quote:

Orijinalden alıntı: MertGitar

Ben de bunu dusunuyodum arkadaşlar . ayna insanlar nasıl görürse öyle gosteriyo. telefonun on kamerası gorunteyi ters çevirir snapten çekin ordaki on kamera insanlar nasıl goruyosa o . ( sallamiyorum kaç kere deneyip gordum )

Ayna insanlar nasıl görürse öyle mi gösteriyor hocam

Kesin bilgi mi ?

Kesin kafa karıştırmaya gerek yok . bi ara gerçekten takmistim.buna bunla ugrasiyodum resmen sonunda sora sora foto çeke çeke karşılaştırarak karsilastira vardım.buna

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Ne içtin la sen banada söyle..

ne diyorum

• SoyluPoker S kullanıcısına yanıt
    İsmini neden aynadan okuyacak ki? Aynaya hangi konumdan ismini gösteriyorsanız aynanın yanında oda o kagıda bakıp okuyacak.. Fizikde kanıtlanmıştır bu söyledigim, ayna ters göstermez. Ne görüyorsa onu gösterir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen aynaya bakarak tara saçını.Sonra telefonun arka kamerasıyla kendini çek.Bi telefondaki resmine bak.Bide aynadan kendine bak.Gör bakalım tersmi değilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoyluPoker -- 29 Temmuz 2015; 16:58:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.