Şimdi Ara

Aylık internet kullanım miktarınız kaç GB ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
18.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylık iphonela internette kaç GB lık kullanımınız oluyor. Paketlerden birini almayı düşünüyorum. Evimde zaten kotasız internet ve kablosuz modem var. Hafta içi çalıştığım için gündüz fazla kullanamam, akşamlarıda evde kablosuzdan bağlanırım. Sizce kaç 1 GB paket yetermi yoksa 4 GB mı alayım.

• Sadece dışarıda iken mail kullanımı, arada webde bir iki siteye bakmak, bazı internet gerektiren uygulamarı kullanmak (işcep,işyatırım,hürriyet,ekolay...), rss ile birçok sitenin haberlerini günlük takip etmek için bana 100mb bile yetiyor. Evde kablosuz olduğuna göre oyun indirme, program indirme gibi birçok şeyi oradan halledeceğinizi düşünerek, 1Gb'ın fazlası ile yeterli olacağını düşünüyorum.
  • benimki 4gb. 15 gun wifi olmayan yerlere gittim. 2.2gb harcamisim. ama 3g yi yakaladigim anda yuksek boyutlu dosyalar cektim hep. 1gb bana da yeterli geldi. aradaki ucret farki da 4gb i daha cazip kiliyor bence
  • 1gb kesin yeter, kazara olurda yetmezse ayni ay 2. 1gb alip devam eder, sonra 4gb gecebilirsin..

tahminim 150-200 gecmezsin bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

1gb kesin yeter, kazara olurda yetmezse ayni ay 2. 1gb alip devam eder, sonra 4gb gecebilirsin..

tahminim 150-200 gecmezsin bile

bende öyle düşünüyorum
    tabi kullanma alışkanlıgına göre de degişir devamlı bişeyler indirmiyorsan diyeyim ben
    not:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 3 Eylül 2009; 23:20:59 >
  • Yaben 100 mb almak ıstıyorum. ıphone 3g de . gunde bı kac saat msn ve facebook ıcın yerlımıdır
  • Benim ortalama 1-2 GB arası gidip geliyor. 100 mb pardon da benim mailıma bile yetmez, 5-6 tane mail hesabı kontrol ediyorum, 2 tanesi saatte bir otomatik olarak kontrol ediliyor.

Hele ki 3g geldiğinden internette kotayı tüketmek çok kolaylaştı. Bence ideal olan paket 1GB. 100mb ile korka korka kullanırsınız, sonra 1gb parası vermeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Aylık İnternet
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Benim ortalama 1-2 GB arası gidip geliyor. 100 mb pardon da benim mailıma bile yetmez, 5-6 tane mail hesabı kontrol ediyorum, 2 tanesi saatte bir otomatik olarak kontrol ediliyor.

Hele ki 3g geldiğinden internette kotayı tüketmek çok kolaylaştı. Bence ideal olan paket 1GB. 100mb ile korka korka kullanırsınız, sonra 1gb parası vermeyin.

ama benım sadece gunde 2-3 saat gırıcem oda facebook ve msn
  • Eğer herhangi bir kampaya paketine dahil olmayacaksan önce 100 mb bir dene yetmezse 1gb'a geçersin. Ben kampayalı alacağım için mini mi yoksa küçük paketmi alayım diye sordum. Çünkü ileride paket değiştirme şansım yok. Sanırım sende böyle sorun yok. Bir ay denersin 100 mb sonra yükseltirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Eğer herhangi bir kampaya paketine dahil olmayacaksan önce 100 mb bir dene yetmezse 1gb'a geçersin. Ben kampayalı alacağım için mini mi yoksa küçük paketmi alayım diye sordum. Çünkü ileride paket değiştirme şansım yok. Sanırım sende böyle sorun yok. Bir ay denersin 100 mb sonra yükseltirsin.

benım bulundugum mekanlarda hep ınternet var zaten

benım derdım ben gunde bır kac saat kopegımı gezdırıyorum bazen canım sıkılıyor o anlarda gırmek ıcın ıstıyorum yanı sahılde bı kac saat gunde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Benim ortalama 1-2 GB arası gidip geliyor. 100 mb pardon da benim mailıma bile yetmez, 5-6 tane mail hesabı kontrol ediyorum, 2 tanesi saatte bir otomatik olarak kontrol ediliyor.

ama benım sadece gunde 2-3 saat gırıcem oda facebook ve msn

tamamda facebook da 100 foto baksan ayda 100 mba yaklaşıcaksın ki sen günde 2-3 saat msn ve facebook diyorsun. Bence sana en az 1 gb gerekli.
    Benim 4gb var. Açıkçası fazla ama çok kullanmıyan bir insan olarak bile 100 mbı her ay aşıyorum.

• evde ttnetim var. dolayısıyla 1gb bana fazlasıyla yetiyor. maillerime bakıyorum. bir de arasıra safariyle geziniyorum.
  • Yeni 3Gs kullanıcılarından da bu konuya yorum bekliyoruz.daha hızlı internet kotanız da nasıl sonuçlar meydanda getirdi.biz kararsızlara bir yol gösterin lütfen...
  • 3gs kullanıyorum 1gb yeterde artar bile
  • normalde internetim oldukça iyi saniyede 1 mb ile dosya çekiyorum yurtta ama dosya indirmediğim halde iphone(3Gs) da en az 2gb- 2.5gb kullarıcam gibi görünüyor(yeni aldım ama 4 günde interneti adam gibi kullanmadığım halde 60mb gitti). günümüzde sitelerin boyutru arttı bir de bu 3g tarifelerinde download+upload hesaplandığı için bir düşün derim(bu download+upload olayı vodafone da var turkcelli bilmiyorum aslında onda olmayabilir, hatta bilen birisi bana söylesin turkcell kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 7 Eylül 2009; 4:02:20 >
  • Turkcell'de de 4GB kota download+upload olarak hesaplaniyor.
    evde wireless i olanlar icin oncelikle 1GB ile denenmeli diye dusunuyorum. Benim tahminim yeterli oalcaktir. Ben kontratli aldigim icin sornadan degistirme sansim olamayacagindan ve seyahat+tatil lerde de bilgisayari iphone'dan baglayip kullanacagimdan ve Turcell kampanyalarinda kucuk paket daha mantikli geldiginden (konusmayi da hesaba katarsak) 4GB aldim. simdi evdeki interneti de kapatmayi dusunuyorum.
    ozet ile,
    3G de geldigi icin saniyede 400 kB'a varan download hizlarina ulasilabildigini de dusunursek (iphone'umdan test ettigim maks deger) minimum 1GB gerekli.
    kisa bir hesap 400 kB ile dosya indirirsen 1GB 42 dakika olmadan bitiyor. hadi hizinin 100'lere dustugunu dusunursek (en az) o zaman da 160 dakikada bitiyor. bu tabi haril haril dosya indirirsen. yine de karar vermek icin bir olcut...
    turkcell icin not, 1GB ile 4GB arasinda sadece internet satin aliyorsan fark az miktarda...

• 1gb paketim var ama Ben iphone dan download yapmıyorum sadece surf yapıyorum günde yarım saat falan 100 mb yetiyor
  • Ben 100 MB.'ın bu tarz bir kullanımda yeteceğini düşünüyorum.
  • Bir araştırma sonucundan çıkan foto.
    En iyi 3g paketini seçmek için bir konu açtım, oraya da ekledim. Aylık kullanım miktarı ile seçilecek paket arasında iyonik bir bağ var sonuçta.
    Görüş ve önerilerinizi bekliyorum:http://forum.donanimhaber.com/m_34289999/mpage_1/key_//tm.htm#34290285

Aylık internet kullanım miktarınız kaç GB ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.