Şimdi Ara

Aylık belli bir görüntülenmem var. Hangi reklam şirketi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarhttps://hasnaydmr.blogspot.com.tr/ bu benim sitem. Aylık 70K civarında bir görüntülenmem var. Link.tl üzerinden para kazanıyorum şuan ama yeterli değil. Bana gösterme üzerinden para verecek bir şirket lazım. Önerisi olan var mı?

Adsense başvurusunu bir defa yaptım ama kabul edilmeli herhalde 6 ay beklemek gerekiyormuş. 3 ay falan oldu siteyi açalı. Sizce nasıl bir adsense süreci izlemeliyim?

Teşekküler

• Son durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Yok hala reklam.
  • Bende bekliyorum adsensi 3 gün dediler 3 hafta oldu günlük ortalama 300 organik trafik var kimisine 50 100 trafik le veriyorlar bize bi şey yok

• Hocam reklam9 firmasına bakabilirsin. Google'ın Adx sistemine bağlı olarak çalışıyorlar. Adsense'den reklam alamadığım süre zarfında bu firmayla çalışmıştım ve oldukça memnun kaldım.
  • NeroWin kullanıcısına yanıt
    Kayıt oldum hocam. Onay bekliyor site.

Gösterime ödeme yapıyor mu
  • drydmr D kullanıcısına yanıt
    Gösterim ve tıklama başına para veriyor. Aynı adsense reklamları gibi.

Onay süreci 2 haftayı bulabiliyor. Haberiniz olsun.

• NeroWin kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı gün mail geldi. Onaylamadı diyor. Neden olabilir? İçeriklerim de görsellerinde özgün.

• drydmr D kullanıcısına yanıt
    Valla neden onaylamadığını bilemiyorum. İletişim adreslerinden bir yazın isterseniz. Genelde cevap veriyorlar..
  • Sevgili hocam herhangi bir reklam şirketleriyle falan uğraşmayı bırakmanızı tavsiye ederim.

Artık kendi sitenizin iletişim bölümüne ekleyerek sizlere ulaşmalarını bekleyin, bu sayede güvenilir temiz ve hem daha çok gelir getiren reklamlar yapmış olursunuz.

Ayrıca bu da olmuyorsa yayın evlerine veya zannediyorum eğitimle ilgili satış yapmaya çalışan kişilere reklam yaptığınız hakkında bir bilgilendirme e-postası atarsanız sizlere yardımcı olacaklardır.

Esen kalın..
  • Galiba en iyisi bu gibi. Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.