Şimdi Ara

AYLIK AKBIL BASMA KOTASI DUSTU MU ? (ss'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pekala bu is ogrenci kartlari da etkiliyor muymus?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ara gene 160 a düşürmüştüler yapılan itirazlar sonucu tekrar 200 basım yapmışlardı tekrar topluca itiraz edelim ben aradım iett yi sizde arayıp itiraz oluşturun zaten 200 geçiş yetmiyordu şimdi ay bitmeden tekrar doldurmak gerekecek. ilk çıktığında sınırsızdı, parasını yükledikten sonra istenildiği kadar araca binilebiliyordu. her şeyde olduğu gibi bunda da sınırsız özgürlük fazla geldi tabi. neye dayanarak düşürüyorlar acaba bu geçiş hakkını çok merak ediyorum.

işe gidebilmek için 1 tanesi metrobüs olmak üzere 3 araç kullanıyorum, bu da günde 8 geçişe denk geliyor. haftada 6 gün çalışanlar için mayısta 27 adet işgünü var, 216 geçişe tekabül ediyor. sadece işe gidip gelmek için bile yetmiyor, kaldı ki aylık yüklemişim keyfi olarak tatil gününde de kullanmak hakkım. yürümeyi seviyorum, yürünecek bir mesafe olsa zaten o tıklım tıkış otobüslere binmeye çalışmak yerine, araç sayısını azaltıp yürümeyi tercih ederim. ama maalesef yürüyecek kadar kısa mesafeler değil. hadi ay bitmeden aylık akbili tekrar doldurup ekstra para vermeyi de geçtim, sabahları işe giderken ve akşam dönerken kalabalıktan otobüse bile binemiyorum. 10 dk'da bir geçen otobüsler tıklım tıklım, durmuyorlar bile. ondan sonra metrobüs çilesi başlıyor, onlar da aynı şekilde...

sanırım bu kadar kalabalık iett'ye yetmiyor, yine zarar ediyorlar ki çaktırmadan zam yapmaya başladılar. muhtemelen gerekçeleri de 200 geçişin bazılarına fazla gelmesidir. e ama bazılarına da yetmiyor o nasıl olacak? bir de normal otobüsler 1,95 tl iken ve 1 geçişe karşılık geliyorken, metrobüsün 2,40 ila 2,95 tl arasında değişen ücretinin 2 geçişe karşılık gelmesi. göz göre göre kazıklanıyoruz, metrobüsten 1,5 geçiş alınmalı en fazla.

kendileri altlarında bizim vergilerimizle alınmış lüks arabalar, istedikleri yerde polisler vasıtasıyla yollarda araç trafiğini keserek rahat rahat yolculuk yapsınlar, halk da sürünsün. oy verenler neyse onlar zaten muhtemelen memnundur bu durumdan, her zaman olduğu gibi bunun için de savunmaları hazırdır da olan bize oluyor.

• izmir gibisi varmı lan

1 tl bas 90dk içinde istediğin yere beleş git
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHKAPLAN

bi ara gene 160 a düşürmüştüler yapılan itirazlar sonucu tekrar 200 basım yapmışlardı tekrar topluca itiraz edelim ben aradım iett yi sizde arayıp itiraz oluşturun zaten 200 geçiş yetmiyordu şimdi ay bitmeden tekrar doldurmak gerekecek. ilk çıktığında sınırsızdı, parasını yükledikten sonra istenildiği kadar araca binilebiliyordu. her şeyde olduğu gibi bunda da sınırsız özgürlük fazla geldi tabi. neye dayanarak düşürüyorlar acaba bu geçiş hakkını çok merak ediyorum.

işe gidebilmek için 1 tanesi metrobüs olmak üzere 3 araç kullanıyorum, bu da günde 8 geçişe denk geliyor. haftada 6 gün çalışanlar için mayısta 27 adet işgünü var, 216 geçişe tekabül ediyor. sadece işe gidip gelmek için bile yetmiyor, kaldı ki aylık yüklemişim keyfi olarak tatil gününde de kullanmak hakkım. yürümeyi seviyorum, yürünecek bir mesafe olsa zaten o tıklım tıkış otobüslere binmeye çalışmak yerine, araç sayısını azaltıp yürümeyi tercih ederim. ama maalesef yürüyecek kadar kısa mesafeler değil. hadi ay bitmeden aylık akbili tekrar doldurup ekstra para vermeyi de geçtim, sabahları işe giderken ve akşam dönerken kalabalıktan otobüse bile binemiyorum. 10 dk'da bir geçen otobüsler tıklım tıklım, durmuyorlar bile. ondan sonra metrobüs çilesi başlıyor, onlar da aynı şekilde...

sanırım bu kadar kalabalık iett'ye yetmiyor, yine zarar ediyorlar ki çaktırmadan zam yapmaya başladılar. muhtemelen gerekçeleri de 200 geçişin bazılarına fazla gelmesidir. e ama bazılarına da yetmiyor o nasıl olacak? bir de normal otobüsler 1,95 tl iken ve 1 geçişe karşılık geliyorken, metrobüsün 2,40 ila 2,95 tl arasında değişen ücretinin 2 geçişe karşılık gelmesi. göz göre göre kazıklanıyoruz, metrobüsten 1,5 geçiş alınmalı en fazla.

kendileri altlarında bizim vergilerimizle alınmış lüks arabalar, istedikleri yerde polisler vasıtasıyla yollarda araç trafiğini keserek rahat rahat yolculuk yapsınlar, halk da sürünsün. oy verenler neyse onlar zaten muhtemelen memnundur bu durumdan, her zaman olduğu gibi bunun için de savunmaları hazırdır da olan bize oluyor.

Ayrıca Allahın Beşiktaş iskelesini sattıkları için 30M otobüs bütün beşiktaş sahil trafiğinin içine ederek ve kendi yolunu uzatarak çarşı yönünden geçmek zorunda kaldı. Böyle insafsızlık olur mu ya? Zamandan kayıp, bütün tarfiği karıştırma sırf bir otele peşkeş çekilen senin benim kullanmamız gereken iskelenin otele satılması için. Ki bu sadece benim gördüğüm bir örnek. Yakında tutar bunlar donumuzu da 49 yıllığına yabancılara kiraya verirler

• Adamlar nereden para kacircaklarini sasirdi giderayak. Belki gitmezler ama belkide allah yuzumuze guler

Orijinalden alıntı: cnr.kh

benimki öğrenci dğeil ondan olabilir mi acaba öğrenciler aynıda tamlarda indirim oldu ki ?

Kardeşim normal Istanbul kart ile nasıl yapılıyor bu işlem?

Orijinalden alıntı: VROOOM

yükleme başına paramı alıyorlar? fazla akbillik işim olmadığından bilmiyorum bu şeyleri itiraz edilen şey nedir tam olarak?

aylık 155 lira karşılığında akbiline 200 basımlık kontor yüklenir, metrobüslerde 2 kontor alır, diğer otobüslerde felan 1 kontor, bu bir ay yeterdi herkese normalde, hatta ucu ucuna anca, ama şerefli olmayan insanlar bunuda son gizli zamla 180 e indirdiler, ataşehirde çalışıyorum gopta oturuyorum, hergün 5 saatim otbüslerde, 4 otobüse biniyorum ama kimin umrunda.

quote:

yükleme başına paramı alıyorlar? fazla akbillik işim olmadığından bilmiyorum bu şeyleri itiraz edilen şey nedir tam olarak?

aylık 155 lira karşılığında akbiline 200 basımlık kontor yüklenir, metrobüslerde 2 kontor alır, diğer otobüslerde felan 1 kontor, bu bir ay yeterdi herkese normalde, hatta ucu ucuna anca, ama şerefli olmayan insanlar bunuda son gizli zamla 180 e indirdiler, ataşehirde çalışıyorum gopta oturuyorum, hergün 5 saatim otbüslerde, 4 otobüse biniyorum ama kimin umrunda.

Ek olarak yazayim, bogazi gecen butun otobusler cift tarife basiyor, cift katlilarin abonman basimi yoktur, bogazi gecenler cift gecmeyenler tek tarife basar. Suresi uzatilarak kadikoy kartal metro hala yarim basiyor.

Edit: bu arada adasiz. benim adim da caner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 21 Haziran 2013; 18:33:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

quote:

Ek olarak yazayim, bogazi gecen butun otobusler cift tarife basiyor, cift katlilarin abonman basimi yoktur, bogazi gecenler cift gecmeyenler tek tarife basar. Suresi uzatilarak kadikoy kartal metro hala yarim basiyor.

Edit: bu arada adasiz. benim adim da caner

Ekleme icin saol m. Oldum adass :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

izmir gibisi varmı lan

1 tl bas 90dk içinde istediğin yere beleş git

+ sonsuz kentkart akar

önceden burdada öyleydi koca İstanbul doyuramadı iett yi ,düşürdükçe düşürüyorlar
    = BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI =
  • ben aöf öğrencisiyim. Öğrenci aylık akbilini 11.06.2013 tarihinde 70 tl ye yükledim . 200 geçiş limiti yüklenmiş.
    Bence imkanınız varsa aöf öğrencisi olun akbile vereceğiniz parayı aöf ye vermiş oluyorsunuz :)

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

her otobüste ilan panolarında hac,umre,kuran kursu ilanları..yeter artık..

Bu işi bağdaştırma bununla Allah rızası için. Kuran kursu ilanı diye yeter artık denir mi yapma kardeşim, öğrenmek isteyene bedava camide kurs veriliyor daha ne olsun ya.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.