Şimdi Ara

Aylık 9 bin TL’lik Google AI Ultra’ya artık YouTube Premium da dahil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylık 9 bin TL’lik Google AI Ultra’ya artık YouTube Premium da dahil
    Google, üst seviye yapay zeka üyeliği olan Google AI Ultra planına yeni bir avantaj daha ekledi: YouTube Premium. Google Türkiye’nin resmi hesabından yapılan duyuruda, Premium üyeliğin artık Türkiye’nin de dahil olduğu 40 ülkede AI Ultra abonelerine ücretsiz olarak sunulduğu açıklandı.

Her şey bir arada paket

Aylık 250 dolar (9.000 TL) karşılığında sunulan Google AI Ultra planı, şirketin sunduğu en gelişmiş yapay zeka deneyimini kapsıyor. Bu üyelikle birlikte kullanıcılar, Gemini 2.5, Veo 3, Flow ve Whisk gibi ileri düzey üretim araçlarına erişim sağlayabiliyor. Aylık 80 TL’lik YouTube Premium’un da bu pakete dahil edilmesi, Ultra planı ilgili üst düzey kullanıcılar için biraz daha cazip hale getiriyor.

Google AI Ultra aboneleri, Gemini uygulamasının tüm gelişmiş özelliklerine erişim sağlayabiliyor. Bu kapsamda kullanıcılar, Deep Research desteğiyle anlık ve derinlemesine araştırmalar yapabiliyor; ayrıca 1.500 sayfalık büyük dokümanları analiz etme yeteneğine sahip oluyor. Yapay zeka destekli video üretiminde ise Veo 3 ve bu modeli temel alan Flow aracı öne çıkıyor. Kullanıcılar, bu araçlarla profesyonel düzeyde film ve içerik oluşturabiliyor. Whisk adlı sistem, görsellerden video üretimine olanak tanırken en yüksek kullanım sınırlarıyla hizmet veriyor. Henüz genel kullanıma sunulmayan NotebookLM ve Project Mariner ise bu üyelikle erken erişim ayrıcalığı sunuyor.

Ayrıca Bkz.Google, YouTube videolarını gizlice yapay zeka eğitimi için kullanıyor

Ultra planla birlikte Google, kullanıcılara 30 TB’lık devasa bir bulut depolama alanı ve her ay kullanılmak üzere 12.500 yapay zeka kredisi sağlıyor. Bu krediler Flow, Whisk ve diğer desteklenen araçlarda kullanılabiliyor. Ayrıca Gemini, Gmail, Dokümanlar ve Slaytlar gibi Google’ın üretkenlik araçlarına entegre şekilde çalışarak yazma, tasarlama, düzenleme ve içerik planlama süreçlerini çok daha hızlı ve akıllı hale getiriyor.

Kaynak:https://gemini.google/subscriptions/
    Kaynak:https://support.google.com/googleone/answer/16286513?hl=tr&co=GENIE.Platform%3DAndroid

• Devede kulak...

• S25U'ya geçince samsung 6 aylık gemini pro üyeliği vermişti. Halen kullanıyorum. Özellikle çok yüksek boyutlu belge tarama ve oluşturma kısmında GPT'den çok çok daha iyi şu anda. Tek soru cevap kısa mantık kurma konularında GPT önde halen.

• Google aç köpek gibi abonelik fiyatı koymuş. Yılların şirketisin. Bu açgözlülük ne.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ooo YouTube abonelik veriyor hemen almalıyım (!)

• Profesyonellere hitap ediyor herhalde Burayı geçtim yurtdışı içinde bence gereksiz pahalı

• Sipay sayesinde 30 liraya premium kullanıyorum. %60 cashback

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok pahalı o aboneliği alan çoğu kişi veo ya bakmak için alıyor daha modüler abonelik seçenekleri gelmeli şirket için ayrı veo için ayrı gibi. Pro 800tl standart ama 15usd ile daha cazip olabilir.

• İş için kullananlara hitap edebilir

• Dahil edilmeseydi ne ederdik? Çok iyi harika olmuş 😃

• Ooo bedava :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 80₺ youtube premium da eklendiyse kapış kapış satılır bu (!)

• 9000 TL'ye 80 TL hediye etmiş. Puhahaha. Bunu da bir cacık gibi sunuyorlar 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

• Dolar ne zamandan beri 36 lira?
    Benim bildiğim 40'a doğru gidiyordu yani 10BİN TÜRK LİRASI :D
    HÜLOĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Market hesabıyla 9.999 tl 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyatlar nereye kadar gidecek merak ediyorum. Kimse almaz ki bu fiyata . Bize özel fiyat yaparsa belki alirlar.

• zaferengur kullanıcısına yanıt
    %40'a düşürdüler cashbackleri....

• Mitra kullanıcısına yanıt
    Ne zaman düşürdü? Ben oraya TL yükledim, hiç bakmıyorum ne geliyor diye. 😊 Otomatik olarak ödeniyor.

• googlen en bedava sundugu hizmet yt premium hali hazirda. 80 tl bedava zaten. Bir kahveyi 150 tl ye ictigim dusunulurse 80 tl ye hergun hizmet aldigim bir platformu sonuna kadar kullanabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferengur kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık bir ay önce... Sanırım 25 gün falan oldu...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.