Merhaba arkadaşlar bana 1 ay içerisinde her ay eksiksiz ve kesintisiz hesabıma yatacak bir biçimde 500 Tl gelecek hiçbir çaba sarfetmeyeceğim düşüncem ise 2-3 ay biriktirip yeni çıkan teknolojik aletleri almak halihazırda 2 laptop 1 masaüstü playstation xbox ipad 4 ipad mini retina 2 ve bu tarz 3-4 şeye daha sahibim. Ama bunu yaparsam çok israf yapacağımı düşünüyorum 2 günde bir kafamda yeni projeler üretip bunları hayata geçirmek istiyorum ama kodlamaya tasarlamaya başlayınca sıkılıp bırakıyorum borsa altın çok sarsıntılı dönemde hiç bulaşmak istemiyorum tavsiyeleriniz neler ?
Biriktir başka yolu yok
Biriktir ebnm böyle bir imkanım olsa biriktirip.Yurtdışı gezisi ya da dil kursu bakardım.Bilgisayarla ilgileniyorsan Bilge adam kursları içn para biriktir.Kendi geliştirmeye harca ya da tüketimci bir manyaksan her ay kendine üç ayakkabı al ya da 2 pantalon bir ayakkabı.Ya da elindeki sisitemler için xbox için oyun al.Birde bilgisayar toplamak zevkli olabilir bu fiyata ama bilgisayardan anlamıyorsan en iyi bilgisayarı yapsan işe yaramaz.
Kendini geliştireceğin şeylere yatırım yap ve ya başarının temeli olan mutluluğu tad. Mutluluk başarı getirir, o yüzden eğlenmene bak bence.