Şimdi Ara

Aykut Kocaman 'gelen gideni aratır oldu'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adamın oynattığı futbol zevksiz falan değildi. bir grup sosyal medya ergeninin gazına gelindi ve fenerbahçe küme düşme potasına sokuldu. hem de gelenden geçenden 3-4 yeyip tek bir pozisyona dahi giremiyor takım. allah'ın sopası yok derler, işte böyle. insanların haklarını yerseniz, olacak budur.

    Aykut hoca bu sezonki kadar rahat bir ortamda mı çalıştı? kendi taraftarından bir kesim adama yükleniyor, rakip taraftarlar yükleniyor, yönetim seçime odaklanmış takımla alakası kalmamış, taraftarlar stadı bomboş bırakıyorlar, takımda her hafta sakatlık krizi çıkıyor, forvetsiz, stopersiz çıkılan maçlar oluyor, özellikle yerli oyuncular saçma sapan hatalarla krizi iyice derinleştiriyorlar derken, adam takımı son haftaya kadar şampiyonluk yarışında tutup 2. oldu diye "en çok gs şampiyonluğu gören fb teknik direktörü" diyerek kovdurdular. avrupa ligi finalinden dönmesini şansa bağladılar. alex'i kendi rekorunu geçmesin diye kovdurdu şeklinde gerizekalıca şeyler söylediler. adamı itibarsızlaştırdılar.

    Bugün sahaya çıkan takımın yaş ortalaması 29. sahaya çıkan takım 2 pas üst üste yapamıyor ama sorsan, geçen sezon çok kritik bir deplasman maçına oğuz kağan ile başlayan, elif'i fenerbahçe'ye kazandıran aykut hoca genç düşmanı, cocu ise genç aşığı ve hücum futbolu bağımlısı.

    Nerede kardeşim geçen sezon bizi umutlandıran oğuz kağan? nerede 180 dakikalık kondisyonu olan takım? nerede en çok gol atan takım? nerede organize bir hücumla gol yemeyen takım? nerede o aşığı olduğunuz hücum futbolu?

    O sosyal medya ergenlerini geç, geçen sezonki tablodan sonra gelir gelmez aykut hocayı kovup, ne olduğu belli olmayan cocu'ya takımı emanet eden ve fenerbahçe'yi ele güne güldüren yeni yönetime yazılır bu rezalet. fenerbahçe'nin şu hâlini gördükçe içim yanıyor lan.

    Geçen sezon stadı doldurup, 60'a kadar takım öne geçemezse aziz yıldırım karşıtlığından dolayı tüm takımı ıslıklamaya başlayan, sonra da "bu takım niye içeride kazanamıyor" diye aykut hocaya çemkirenler de bu tablonun sorumlusudur.

    Hepiniz bakın bakın içiniz açılsın. ooh, aykut'suz, hücum futbolu oynayan fenerbahçe. daha iyisi olamaz.

    Fenerbahçe formasıyla 2. oluyordu değil mi? alın size sondan ikinci sıraya göz kırpan fenerbahçe. izleyin. ama ağlamayın. cocu başlığında bile hâlâ "hollandalı aykut kocaman" diyerek aykut kocaman'ı ezmeye çalışıyorlar laleler. aykut kocaman harbiden kurtuldu şu rezil ortamdan uzaklaşarak. bu kadar beyinsiz bir kitleye para için bile katlanılmaz.







  • Sezon başında çok yazdık bunları. Fenerbahçe düşmanı ilan edildik.

    Bu takımın başına acilen Aykut Kocaman getirilmeli. Ali Koç inat ettiği sürece arkasındaki desteği eritecek.

    Sosyal medyada ki ergenleri dinlememesi gerekiyor taraftarların. Geçen seneden daha alternatifli kadro olacak elinde Aykut Kocaman'ın.

    Başlarım sizin "göze hoş gelen" futbol istemenize. Takım kazanmayı unuttu yahu! Tek pozisyona giremiyoruz. Korkak oynuyoruz. Defans evlere şenlik.
  • Sezon başında çok yazdık bunları. Fenerbahçe düşmanı ilan edildik.

    Bu takımın başına acilen Aykut Kocaman getirilmeli. Ali Koç inat ettiği sürece arkasındaki desteği eritecek.

    Sosyal medyada ki ergenleri dinlememesi gerekiyor taraftarların. Geçen seneden daha alternatifli kadro olacak elinde Aykut Kocaman'ın.

    Başlarım sizin "göze hoş gelen" futbol istemenize. Takım kazanmayı unuttu yahu! Tek pozisyona giremiyoruz. Korkak oynuyoruz. Defans evlere şenlik.
  • Aykut hoca kısıtlı imkanlar ile başarılar yakaladı sabır edilse daha iyi bir sezon geçirebilirdiniz ama maalesef ki sosyal medya çok etkili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Ali Koç'u vizyonlu biri sanardım, kendi Kocaman'ı istemesine rağmen taraftar istemiyor diye karar değiştirmesi tüm güvenimi yıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 1 Ekim 2018; 1:38:8 >
  • Boş adamlar tarikatının bu ara tutturduğu laf da "sosyal medya ergeni". Bir yerlerde anlaşıp belirliyorlar herhalde bu sıfatları, geçen sene de hepsi aynı şeyi söylüyordu sene de. Zaten yazının ilk cümlesi "Adamın oynattığı futbol zevksiz falan değildi". Gerisini okusan ne olacak.
  • Bi bitmediniz haı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma sayın Kocaman senin o meymenetsiz suratına bu tabloyu tercih ederim.
  • "Adamın oynattığı futbol zevksiz falan değildi"

    Gerisini okumaya gerek yok. Bari paragraf ortasına koyda bunu, kazara okumuş olurduk ne kadar boş yazdığını anlayana kadar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut hoca özellikle 2011-2013 arası çok iyiydi sonra şutlandı. Geçen sene çöp bir takımla yine fena iş çıkarmadı yine şutlandı. İyi kadroyla neler yaptığını 6-7 yıl önce gördük. Şike sonrası nispeten dağılmış kadroyla şampiyonluğu son ana kadar kovalamış bir adam. Bence tekrar başa gelmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut kesinlikle gelmemeli. Bize hücum futbolu lazım defans değillll. Ersun tek çare.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ula bu Aykut u istemeyen Ali Koç değildi zaten. Aykut u istemeyen taraftardi. Aziz i yolladık şimdi sıra aykutta diye naralar atıp, ağızlarından salyalar akitiyordu çoğunluk taraftar. Buradaki konuların ve cevapların yüzde 90 ı Aykut gitsin. Bu adamı görmek istemiyoruz yorumları idi. Şimdi cocu gelince Aykut geri gelsin diyor aynı kesim. Çocuk oyuncagimi bu iş. Şu an gelse puan olarak çok gerideyiz. İmkansız ama ligin sonuna doğru son onda 2. Bitirse. Liderliği kılpayı kacirsa emin olun gene aynı taraftar aykuttan bıktık. Neden geldi ki zaten diyicektir. Bu kadar cahil, dününü hatirlayamayan taraftar olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkincilik tatmin ediyorsa gidin getirin

    Aykut kocamandan baska hoca mı yok

    Terim gibi bir istatistiği olur anlarım adamın onca sezon sadece 1 tane averajla şampiyonluğu var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 1 Ekim 2018; 13:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut kocaman mı pü pü allah korusun aman allah korusun
  • sizler gibi "forum ergenleri"ne inat vasıfsızlara sonuna kadar karşı çıkacağız.

    Adamın oynattığı futbol zevksiz falan değildi demiş ya. Şaka gibi. Gidin su topu falan izleyin forumun ergenleri.
  • Ne Aykut Kocaman'mış be. Kene gibi yapıştı kulübe. Sürekli lafı dönüyor. Cocu'dan memnun olmazsın anlarım. Kimse değil zaten. Ama niye sürekli bir Aykut Kocaman'ı takımın başına getirme hayali var onu anlamadım. Neden Nisan'da takımı şampiyon yapan Ersun Yanal veya başka biri istenmez de, Aykut Kocaman istenir? Kim bu adam?

    Bugün bakıyorsun, takımda en istenmeyen adamlar Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım gibi çapsızları bu külübe bela eden bu adam. Dirar denen adamı kulübe aldıran bu adam. Bu ruhsuz takımı kuran bu adam. Yani şunu mu demek istiyorsunuz; Bu ruhsuzların halinden, ancak ruhsuz bi TD anlar. Bu mudur? Bu adamın gözden kaçırdığımız bir başarısı mı var nedir. Nedir bu adamın sürekli isminin FB ile anılmasının sebebi? Cocu olmadı, Aykut Kocaman hiç olmaz. Bu saatten sonra yerli TD getireceksen, bu Ersun Yanal olmalı. Çapsızlar değil.
  • Aykut Kocaman'ı hiçbir zaman aramayacağım. Nefret ediyorum kendisinden. Bu takım hala onun ve Aziz'in enkazı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.