Şimdi Ara

Aykut Kocaman ile teknik analiz programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut Kocaman ile teknik analiz programı Şu anda FBTV'de canlı. Açıp izleyin.

• Tam adamını bulmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Káka

Tam adamını bulmuşlar

Aykut'un analizlerini hep beğenmişimdir ama malesef uygulamada sıfır.. Yine mantıklı konuşuyor ama uygulamak esas olmalı
  • online nası izleyebiliriz fb tvnin sitesinden açılmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

online nası izleyebiliriz fb tvnin sitesinden açılmıyor?

Orası hep sorun çıkartıyor. Başka nerden izlenir bilmiyorum. Hepsi aynı kaynağı veriyor
  • Özgür Çek'le ilgili itirafta bulundu. Özgür'ü gerçekten kadroya almadığım için bütün içtenliğimle söylüyorum vicdan azabı çekiyorum

• Aykut Kocaman: "Sow'un golü daha zor bir gol ama Stoch'un golü çalışılmış daha şık bir gol."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mükemmel anlatıyor hocamız.

Buradaki ve twitterdaki futbol ulemaları da umarım dinliyordur.

Böyle efendi, adam gibi adam bir adamın üstüne bu kadar gitmek ne ayıp birşeydir ya...
  • futbol ve insanlık abidesi aykut kocaman. çok gurur duyuyorum hocamızla.
  • bir o kadar da utanıyorum onu acımasızca cahilce eleştiren ona sırtına dönen renkdaşlarımdan.
  • yarina kadar youtube linki koyan olursa cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu kavgaya çevirmeyin lütfen.

Özgür Çek'i kupa maçlarında sol kanatta sıkça göreceğiz. Bu çok iyi oldu. Hasan'ı kesebilecek potansiyele sahip zaten.
  • FBTV ironi yapmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

bir o kadar da utanıyorum onu acımasızca cahilce eleştiren ona sırtına dönen renkdaşlarımdan.

Aynen öyle.

Bir Fenerbahçeli nasıl olurda kendi değerine sahip çıkmaz, nasıl olurda karaktersiz, edep yerini medyaya gösteren bir herifi övmek için her fırsatı kollar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

FBTV ironi yapmıştır

• Kocaman, "Özgür’ü kadroya alamadığım için kalbim sızlıyor. Antrenmanlarda iyi performans sergileyen futbolcularımız için de kupa maçlarını bekliyoruz."
  • İnsanlar televizyonlarda izliyor Onder Ozeni Rıdvan Dilmen'i. Aykut Hoca'dan cok daha iyi biliyorlar zannediyor. Aykut Kocaman da çıkıp yorumlamaya gelince döktürüyor. Sadece önemli olan o gergin atmosferde uygulayabilmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

İnsanlar televizyonlarda izliyor Onder Ozeni Rıdvan Dilmen'i. Aykut Hoca'dan cok daha iyi biliyorlar zannediyor. Aykut Kocaman da çıkıp yorumlamaya gelince döktürüyor. Sadece önemli olan o gergin atmosferde uygulayabilmek

Bir de akıl almaz, mesnetsizce, manasızsa yapılan eleştiriler, saygısızca yapılan hakaretleri de katarsak işin içine ne kadar zor bir iş olduğunu kavrayabiliriz antrenörlüğün.
  • antremanlarda en çok çaba sarf eden oyuncu Özgür diyor ama kadroya bile almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

antremanlarda en çok çaba sarf eden oyuncu Özgür diyor ama kadroya bile almıyor

Sen ne diyorsun be arkadasim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.