Bildirim
Aykut Kocaman'dan Alex Açıklaması [ NTVSPOR ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu adam çok ikna edici konuşuyor fakat genede bu onun kötü hoca olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama pazarlamacı olabilir -
Aykut Kocaman konuşmasını yaparken Alex'in açıklaması büyük ölçüde doğru,sadece birebir konuşmamızda geçen ''Sen çok büyüksün bla bla'' kısmı doğru değil burayı düzeltmek istiyorum gibi şeyler söyledi.Alex'in açıklamasının başlarında bulunan ''Aykut Kocaman soyunma odasına geldi ve istifa ettiğini söyledi.'' cümlesine itiraz etmedi.Demek ki istifa ettiği ve Aziz Yıldırım'ın geri çevirdiği doğru.Ancak kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada bunu yalanlıyorlar.http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31033
Sorararım şimdi herşeyi yalanlayan bu kişiler mi haklı,8 senedir herkesin saygısını kazanmış,tek sorun çıkarmamış Alex mi ? -
+ Konuşma Özürlüsü ... -
quote:
Orijinalden alıntı: ALEXİST
Aykut Kocaman konuşmasını yaparken Alex'in açıklaması büyük ölçüde doğru,sadece birebir konuşmamızda geçen ''Sen çok büyüksün bla bla'' kısmı doğru değil burayı düzeltmek istiyorum gibi şeyler söyledi.Alex'in açıklamasının başlarında bulunan ''Aykut Kocaman soyunma odasına geldi ve istifa ettiğini söyledi.'' cümlesine itiraz etmedi.Demek ki istifa ettiği ve Aziz Yıldırım'ın geri çevirdiği doğru.Ancak kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada bunu yalanlıyorlar.http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31033
Sorararım şimdi herşeyi yalanlayan bu kişiler mi haklı,8 senedir herkesin saygısını kazanmış,tek sorun çıkarmamış Alex mi ?
Daha once de Carlos transferini yalanlamislardi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben bunlararın palavralarına inanmıyorum alexte,aykutta ,azizde aynı amaca hizmet ediyolar bunlar organizedir bişelerin tartışılmasını istemedikleri için böyle suni ,yapmacık sorunlar çıkarıp kamuoyuna servis ediyolar. -
birileri sustursun artık şunları..siteden yapılan açıklamalar yetmiyor gibi birde ekran karşısına geçiyorlar..artık tahammül edemiyorum.. -
o zaman niye kadro dışı bıraktın diye sormazlar mı adama? -
quote:
Orijinalden alıntı: eşruhuum
ben bunlararın palavralarına inanmıyorum alexte,aykutta ,azizde aynı amaca hizmet ediyolar bunlar organizedir bişelerin tartışılmasını istemedikleri için böyle suni ,yapmacık sorunlar çıkarıp kamuoyuna servis ediyolar.
aynen hatta hükümetlede ilgili değil mi arkadaşım? zaten mevcut hükümet zamlardan önce kamuoyunu bir şekilde başka konularla meşgul ederdi. şimdide yemleri bu değil mi?
ya şu adamı banlayın artık fb bölümünden... -
quote:
ben bunlararın palavralarına inanmıyorum alexte,aykutta ,azizde aynı amaca hizmet ediyolar bunlar organizedir bişelerin tartışılmasını istemedikleri için böyle suni ,yapmacık sorunlar çıkarıp kamuoyuna servis ediyolar.
Illuminati -
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
quote:
Illuminati
-
Sana mı inanacağım yoksa 8 senedir türlü türlü teknik direktörle çalışıp, bir sorununu duymadığımız, senin gelişinden aylar sonra sessizliğini bozan kaptana mı? Eminim dememişsindir o lafı. Samet'in surat ifadesinden bile belli sesini çıkaramadığı. -
Yakında bizim haberleri Magazin Forever , star life falan verecek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X