Şimdi Ara

AYKUT KOCAMAN BİZİ ÇOK UTANDIRIYORSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben izlerken Kuyt gibi oynayan oyuncularımıza üzüldüm. Bekirle, Orhan Şamla, Canerle, Cristianla olmaz. Adam gibi oynayan futbolcularımıza yazık. Ben maçı izlerken hangi futbolcunun bu takımda yeri olmadığını görüyorum sen takımın içinden bunları göremiyorsan yazıklar olsun. Kısacası utandırıyorsun Fenerbahçe taraftarlarını. 90+ da Sowu almanın mantığı nedir? Yazıktır günahtır oynayan futbolculara yazıktır. Kaç senedir bu takımın başındasın yeter artık. Şimdi çıkar bazı arkadaşlar der "takım eyii olacak" ne zaman olacak arkadaş? Kaç yıldır takımın başında bu adam.

• Sow'u küstürecek ona yanarım. Takımın içine etti zaten mental anlamda çöküntüdeler korkak futbol devam ediyor. Baroni ruhsuzuna da ayrı sövüyorum.
  • Malesef 67.dakkadan sonra biz tv başında Aykut Hoca saha kenarında izledi maçı...

Yapacak birşey yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan Sow oyuna girdiği gibi ayağına gelen topu alıyor gidiyor öyle bir forvet, ama bizim Aykut adamı yenik duruma geçince oyuna alıyor. Tırsak herif.
  • Stoch'u isitmayarak stochu kaybetti.Sow'u kusturdu.Yapmamsi gereken ne varsa yapti.Basimizin kocaman belasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NE CRİSTİAN HAYRANLIĞIYMIŞ ANLAMADIM Kİ,ADAM KOCA MAÇ HİÇBİR ŞEY YAPMADI AMA SEVGİLİ HOCAMIZ ÖLE İZLEDİ GENE
  • Önceden yazmıştım yine yazıyorum ;

Krasiç için hülyalara dalmaya gerek yok, olacakları ben size söyleyeyim. Sistemsizliği aşikar bir teknik adam ve takımda,2. hafta, saçını başını yolacak, annemizin liginde Ordu'ya, Elazığ'a 2 gol atacak, zipne basın "fener esti gürledi" diyerek taraftara gazı verecek, Aykut "bizim oğlan" kredisi ile ocağımıza malum ağacı dikecektir. 10 sene sonra yine, yeni ve yeniden "olm niye eleyemiyoruz lan Vaslui'yi diye birbirimize sorular soruyor olacağız. Türk spor kafası böyle işliyor, ne bekliyordunuz ki?"
    Aykut Kocaman, sana soyleyecek pek bisey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

Stoch'u isitmayarak stochu kaybetti.Sow'u kusturdu.Yapmamsi gereken ne varsa yapti.Basimizin kocaman belasi

+1 resmen stoch u oldurdu yedek kalicak adammiydi stoch biranonce gitmeli bu adam takimimizdan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz düşünün beyler , başta 2 oyuncu değiştirdik. eğer son hakkımızı kullansaydık ve ilerde sakatlanan biri olsaydı o zaman yanardık. ( gerçi şimdi de yandık )
  • Bu tolerans Zico reise gösterilseydi. Adam çeyrek finale çıktı ligde şampiyon olamadı diye gönderildi zaten nasıl bir mantıktır anlamak mümkün değil
  • Sadece şunu söyleyim Aykut Kocaman'ın takıma çok güzel bi futbol oynattıgı bir maçı hatırlamıyorum.
    Aykut bizi 1 seviye ileriye taşıyacak bir hoca değil..
  • Şu iki resmi mail atın paylaşın başkada diyecek söz kalmadı lanet girsin sizin böyle ortasahaya.

• ben aykut kocamanın benim gördüklerimi görmediğine inanmıyorum. her şeyi görüyor. peki neden? neden bi şey yapılmıyor. gerçekten çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbelao

Şu iki resmi mail atın paylaşın başkada diyecek söz kalmadı lanet girsin sizin böyle ortasahaya.

1 transferle herşeyin çözüleceginimi sanıyosunuz ? Bu takımın teknik heyetinin oyunu okuma,teknik bilgisi 0 takım fizik kondisyon olarakta bitik bi takım 90 dk savunma yaparmı ? Rakip 10 kişi olmuşken forvet oyuncunu alıp macı koparacagına beraberligi kabullen bi teknik heyetimiz var. Bu takımdan aykut ve ekibi gitmeden isterse 10 tane transfer olsun deişen bişi olmucak.

•  AYKUT KOCAMAN BİZİ ÇOK UTANDIRIYORSUN

Transferi buraya değil - yedek klubesinin oraya yapacaksınız. bir kaç transferle bu takım düzelmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.