Şimdi Ara

Aykut Kocaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Aykut Kocaman

(En Son Oy Tarihi: 5.5.2011)
Giriş
  • Sezon sonunda gitsin ya da kalsın demek kolay. Şu an ne kadar güveniliyor bakalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kalmalı. 2. yarı hatalarını düzeltti.
  • Açıkçası sezon başında yaptığı taktik ve teknik yanlışlar dolayısıyla gitmesini istiyordum. Ama özellikle Şubat ayından sonra hep üstüne koya koya gerçekten önemli şeyler yaptı. Sonuna kadar arkasındayım diyemiyorum ama kalmasını istiyorum.
  • geçen sene daum la şampiyonluğa giderken bile aykut hocayı istiyordum ama ş.l. tereddütlerim var
  • kalmalı bu sezon şampiyon olamasakta kalmalı sonra ki sezonda olamasakta kalmalı . istikrar olmalı belli bir idol yaratmalı belli kemikleşmiş bir sistem yaratıgında ve o sistme uygun futbolcular alındıgında muazzam başarılar gelecektir
  • Şampiyon olalım veya olmayalım gitmesi taraftarıyım ama gitmesi derken tekrardan sportif direktörlüğe dönüp tüm transferleri tüm planlamayı kendi getireceği hoca ile birlikte yapmasını doğru buluyorum.Aykut Kocaman önümüzdeki sezon 3 kulvardaki yarışı kaldıramaz.
  • Yapmayacağını düşünüyorum.Ancak Kulüp bünyesinde ki çalışmalarına devam etmeli.
  • Bence kalmalı bende gitmesini istiyodum ilk yarı ama 2. yarı gerçekten olumlu işler çıkardı hatalarını kabul edip ders çıkardı transferde ki başarısıda çok iyi bence sınırlı parayla bu kadar yaptı ancak.. ztn zicodan sonra en iyisi aykut hoca bence oynattığı futbolu bilemem ama takım ruhu kazandırdı bana göre şampiyon olunmasa bile kalmalı :))
  • Sezon başında gitmesini istiyordum. Ancak şimdi kalmasından yanayım.
  • Her zaman arkasındaydım,şu andada arkasındayım.Şampiyon olamasakta kalması lazım.İstikrar şart...
  • @Malazgirt

Hocam, boş oy şıkkını silersen daha verimli bir anket olacağı kanısıydayım.

Ankete yönelik konuşmak gerekirse, ben Aragones döneminden beri Aykut Kocaman'ı hep Fenerbahçe'nin başında görmek istemiştim, buralarda ilk zamanlarımda yazmıştım, Fenerbahçe'nin çocuğu, Fenerbahçe'nin başına geçmelidir şeklinde. Gelmesine en çok sevinen kişilerden biriydim. Ama açıkçası ligin ilk devresinin sonunda benim de ona karşı olan inancım çok sarsıldı, özellikle Y. Malatyaspor karşısında alınan yenilgi sonrası. Ancak Aykut Kocaman'ın ligin 2. yarısı ile birlikte kamptan sonra takıma bir hava kattığı gerçek. Fenerbahçe'yi sevdiği içinde yaptığı hareketlerin hiçbiri bana yapmacık gelmiyor. (Daum'un hareketlerini hatırlarsak bu konuda bir fikir açığa çıkabilir sizler için.) Kendisinde samimiyet buluyorum ki, bunu futbolcularda hissediyordur diye düşünüyorum. Bundan dolayı takımda bir takımdaşlık havası seziliyor. Daha ilk senesinde ligi ilk 2 sırada bitereceği gerçeği var ve bu bence büyük bir başarı. Bence uzun yıllar şans verilmesi halinde Aykut Hoca'nın futbolculuktan sonra Fenerbahçe efsane antrenörleri arasında da yerini alacağı kanısındayım. Kimse bir anda Ferguson, Mourinho olmuyor, belli bir süreçten geçmeleri gerekiyor ki, bence Aykut Hoca için bu süreç iyi başladı, inşallah böyle de devam eder. Sene sonu şampiyonluğu bize getirmesi dileğiyle.

• şaka mı bu şimdi ?

bu dönemde sorulacak sorumu bu şimdi ?
  • Şimdi değil de devre arasında kalsın demek daha zordu. Zamanı yanlış ayarlamışsın bence
  •  Aykut Kocaman
  • Bence şimdi sorulması daha anlamlı çünkü şampiyonluğu kacirabilirizde. Büyük cogunluk bunun farkında olarak kalsın diyor.

Cok olumlu bir durum.
  • Şampiyon olalım olmayalım kalması taraftarıyım ben.
  • Bu saatten sonra şampiyonluğu kaybetsek bile kalması taraftarıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Bence şimdi sorulması daha anlamlı çünkü şampiyonluğu kacirabilirizde. Büyük cogunluk bunun farkında olarak kalsın diyor.

Cok olumlu bir durum.

Aynen çok anlamlı.Allah korusun şampiyonluk kaçtığında "şampiyon olmasakta kalmalı" diyenlerin nasıl dönüşler yaptığına şahit olabiliriz.
  • İlk yaridaki Aykut Kocaman'ı ağır eleştirenlerden biriydim.Fakat ikinci yarida gosterdigi gelişim bana göre imkansız ötesi bir olay.Şimdilik kararsız tarafindayim.
  • İstikrar şart.Ve önümüzdeki yıllarda başarıyı getirecek adamdır bence Aykut Kocaman.Başka bir teknik direktör gelirse yine başa döneriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.