Şimdi Ara

AYKUT HOCADAN SON DUYUMLAR!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

Ben olsam direk lucescuyu alirdim

gruplarda rahat 2 veya 3. luk ueafda en az yarı final...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GebereJackson

1 maç yenildi diye Aykut Hoca'dan desteğin çekilmesini uygun bulmuyorum, son iki senedir yaptığı işler ortada. Birkaç maç kötü oynadı diye Baroni'den desteğin çekilmesini de uygun bulmuyorum geçen sene kendisini aştı bu adam, golleri atarken kimse konuşmuyordu buralarda ama o zamanlar yanında Emre vardı bu yüzden öne çıkabiliyordu. Baroni sizin ondan istediğiniz tarzda oynayabilen bir futbolcu değil sorun burdan kaynaklanıyor. Defansın arasına gömüldüğü her maçta kötü oynadı, halbuki ön liberoyla Alex arasındaki bağlantıyı çok iyi yapabilen bir adamdı, yanlış oynatıldığını düşünüyorum ama yanında Selçuk ya da Topal'la olmaz o iş.

Forumdan bazı arkadaşları ibretle ayıplayarak izliyorum, bu adamlar en zor durumumuzda takımı terketmeyip tekrar düze çıkarmayı başarmış insanlardır, nankörlük yapmayın. Transfer istememesini eleştirebilirsiniz ki haklısınız ama terbiyesizliğe varan yorumlarınıza katılmıyorum.

Baroni geçen sene 10 maç iyi oynadıysa 20 maç yatmıştır.Ayrıca iyi oynamasında Emre'nin payını unutmayın!

• Transfer istemiyorum dediğine inanmıyorum
  • Bu sene kötü başladık ve hocanın mutlaka hataları var. Bana kalırsa en önemli hatası ilk senesinde buraya yazdığım gibi yanındaki Yardımcılar. Hepsi eski futbolcu ve bana göre bu iş uzmanlar ile olmalı. Örneğin kondisyoner Koch gibi.

Gelelim taktik kısmına. 442-4231 muhabbeti durmadan dönüyor.

Şu an futbolda en başarılı dizilmiş tartışmasız 4231. Eğer buna inanmıyorsanız Avrupanın 4-5 büyük liginde son yıllardaki Şampiyonlara bakın, onu geç sadece geçen yıla bakın.

Ben 4231'den şikayetçi değilim ama arada varyasyonlar denenmeli mutlaka 442 gibi.

Bu diziliş başarısız çünkü 2 tane defansif ağırlıklı adamla yapmaya çalışıyoruz. Bunlardan birisi mutlaka Emre tarzı olmalı. Top taşınamıyor ileriye, bunda hepimiz hemfikiriz sanırım.

Christian bu dizilişte daha defansif adam olduğunda ve yanında emre gibi bir adam olduğunda, ayrica Alex pozisyonunda ki adam biraz geriye yardım etse hiç sorun olmaz. Ben çoğu kişinin aksine Crisis çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Kopukluk sorunu var, maçtan kopuyor doğru ama bunuda Hocanın haletmesi lazım. Geçen sene takımın en başarılı bir kaç oyincusundan biriydi.

Biraz daha sabır lazım, inşallah orta sahaya transfer gelirde biraz daha rahat maç izleriz.

Ben yönetimin son dönemdeki açıklamalarını duyduktan sonra Hoca ile aralarında sorun olduğunu düşünüyorum. Aykut hoca oyuncu alınmadığı için bence ihtiyacım yok resti çekti gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cail.lou

AMON_RA_1907 ‏@AMON_RA_1907
    son dakika!transfer yok!hoca transfer değil süre istemş takmda değişklkler. olucagnı ve bi kaç hafta içinde istenen futbolun gelcegini söylmş.

o zamana dek spartak bizi eler
  • ADAMDA TEKNİK DİREKTÖR VASFI YOK
  • Oynanan futbol değişmezse zaten herkes desteğini çeker.O yine bizim efsanemiz olur,sıkıntı yok.Çubukluya gönül vermiş adamları,unutmayız biz.
  • Ne lan bizim günahımız? Ben bu rezaleti çekmek zorunda değilim. Başlarım bu adamın futbol felsefesine, düşüncelerine.. OFF
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Transfer istemiyorum dediğine inanmıyorum

Dün akşam erzurumda maçtan sonra aykut şöyle dedi.transferle kestirme çözüme kaçmayacağız.orta saha sorununu takım içinde çözeceğiz dedi.yani aykut transfer istemiyor.hem transfer yapılsa bile aykut yine baroniyi kesmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ubolt

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Transfer istemiyorum dediğine inanmıyorum

Dün akşam erzurumda maçtan sonra aykut şöyle dedi.transferle kestirme çözüme kaçmayacağız.orta saha sorununu takım içinde çözeceğiz dedi.yani aykut transfer istemiyor.hem transfer yapılsa bile aykut yine baroniyi kesmez.

Arkadaşım senin forumda tutumunu söylediklerini biliyorum fikrinin değişceğinide zannetmiyorum benim fikrimde belli biz ortada buluşamayız senle bu yüzden bu konuda benim msjlarımı alıntılamana gerek yok.
  • Bu adam şuana kadar görmüş olduğum en egolu insan.Hagi'nin Gs'ye yaptığı gibi bu da Fenerbahçe'ye zarar veriyor...Taraftarın kendisine olan sevgisini köreltiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

quote:

Orijinalden alıntı: black winter

quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Başkanım sen şikeye başla bak nasıl düzeliyoruz demiştir.

Bizde nerde kaldı bu provakatörler diyorduk

Aykut Kocamanın düzgün top oynattığı tek dönemde takımın adının şikeye karışmış olması sence tesadüftür zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.