Şimdi Ara

AYKUT HOCADAN SON DUYUMLAR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok önemli! başkan bugün aykut hocayla görüşüp son kez transfer isteyip istemediğini sormuş ve bu futbol devam ederse arkasında durmayacağını söylemiş

@firatgunayer: Fenerbahçe, transfer yapmama kararından vazgeçiyor.

• AMON_RA_1907 ‏@AMON_RA_1907
    son dakika!transfer yok!hoca transfer değil süre istemş takmda değişklkler. olucagnı ve bi kaç hafta içinde istenen futbolun gelcegini söylmş.
  • Transfer olmalıydı. Umarım duyum yanlıştır. Ama adam nerdeyse deli cesareti denecek düzeyde takıma sahip çıkıyor. Umarım bir bildiği vardır. Bu senenin sonuna kadar destekliyorum ama istenenler olmazsa sene sonu Aykut Hoca gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cail.lou

AMON_RA_1907 ‏@AMON_RA_1907
    son dakika!transfer yok!hoca transfer değil süre istemş takmda değişklkler. olucagnı ve bi kaç hafta içinde istenen futbolun gelcegini söylmş.

Bunu en son dediğinde 17'de 16 yapmıştık.Güveniyoruz sana hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: Cail.lou

AMON_RA_1907 ‏@AMON_RA_1907

Bunu en son dediğinde 17'de 16 yapmıştık.Güveniyoruz sana hocam.

Bende öyle düşünüyorum. Her zaman Aykut Kocaman'ı destekledim hala da destekliyorum.Fakat kötü futbol oynuyoruz, iyi oynayıp yenilsek bu kadar koymaz diye düşünüyorum.Ama bende takımın düzeleceğini düşünüyorum. İnşallah.

• yani bir bildiği vardır diyoruz da takım pas yapamıyor koşamıyor basamıyor. neyi değişterecek ki takımda bunlar olacak??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

yani bir bildiği vardır diyoruz da takım pas yapamıyor koşamıyor basamıyor. neyi değişterecek ki takımda bunlar olacak??

Hocam birşey bildiği yok. Bunu da anlayan yok. Birşey bilseydi 10 kişi kalmış takıma karşı defans değil çift forvetle saldırırdı. Cesare Prandelli bile defansıyla ünlü İtalya'yı ofansif bir anlayışa çevirdi. Meyvesini de aldı. Birşey bilen adam 10M Euroluk adamı kenarda oturtup 91. dakika da oyuna sokmaz.

Birşey bilen adam Fatih Terim'dir. Cesare Prandelli'dir Aykut değil. Tabi lafım sana değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet duzelecegiz bekleyelim baroninin kendisini gelistirmesi lazim bizde zaman bol ne de olsa ikinci kez hayata geldigimizde muhtemel olarak iyi oynayan fener bulacagiz karsimizda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

yani bir bildiği vardır diyoruz da takım pas yapamıyor koşamıyor basamıyor. neyi değişterecek ki takımda bunlar olacak??

yanlışın var pas yapıyorlar, ama caner alıyor koşuyor koşuyor koşuyor, ileri gidiş yok dönüyor Hasan a o dönüyor bonus kafaya o dönüyor Bekir e o dönüyor Volkan a pas var haklarını yememelisin.

Ben Aykut Hocanın yerinde olsam her geri pas a 50 euro ceza keserim bunun için de kenarda adam tutarım. Takım huyundan vazgeçmiyor mu ? 500 euro yaparım geri pas ve 4.5.1 resmi oyun şablonumuz oldu vallahi yazık.
  • Dün olduğu gibi bugünde KOCAMAN umutlarımızın sahibisin
  • Arkadaslar yanlis anlamayin ama Aykut a akil hocasi lazim. Yani onunla futbolda kadro oyuncu secimi oyuncu alis verislerini tartisacak bir yardimci.
    Aykut hoca oyunu okuyamiyor orada tecrübeli ona yardim edecek biri lazim. Bu türkiye ligini takimlari iyi bilen biri olmalidir bence. Aykut hoca iyi isler cikarabilir eger ayni oyuncularda israr etmese.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 maç yenildi diye Aykut Hoca'dan desteğin çekilmesini uygun bulmuyorum, son iki senedir yaptığı işler ortada. Birkaç maç kötü oynadı diye Baroni'den desteğin çekilmesini de uygun bulmuyorum geçen sene kendisini aştı bu adam, golleri atarken kimse konuşmuyordu buralarda ama o zamanlar yanında Emre vardı bu yüzden öne çıkabiliyordu. Baroni sizin ondan istediğiniz tarzda oynayabilen bir futbolcu değil sorun burdan kaynaklanıyor. Defansın arasına gömüldüğü her maçta kötü oynadı, halbuki ön liberoyla Alex arasındaki bağlantıyı çok iyi yapabilen bir adamdı, yanlış oynatıldığını düşünüyorum ama yanında Selçuk ya da Topal'la olmaz o iş.

Forumdan bazı arkadaşları ibretle ayıplayarak izliyorum, bu adamlar en zor durumumuzda takımı terketmeyip tekrar düze çıkarmayı başarmış insanlardır, nankörlük yapmayın. Transfer istememesini eleştirebilirsiniz ki haklısınız ama terbiyesizliğe varan yorumlarınıza katılmıyorum.

• Allah'im neden ne gunahimiz vardi bizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 mac yenildi diye mi yoksa 2 senedir takıma düzgün top oynatmadığı için mi ? Belki şampiyon olduk, doğru ama dikkat edin..O sene kaç maçta adam gibi top oynadık. Bireysel becerilerle galip gelmek iyi degil. Dünde attığımız 2 gol öyle..Adam gibi pas yapıp, hızlı hücum ne zaman yaptık en son ?
  • Kazandığımız maçları kalitemizin üst düzeyiyle kazanıyoruz, tek başına gol atabilecek bir sürü oyuncumuz var onlar atarsa kazanıyoruz işte. İki senedir böyle bireysel yeteneklerle bir yere geliyoruz.
    Şu kadronun doğru bir elde neler yapabileceğini düşündükçe çıldırıyorum ve hala Aykut Kocaman'a güvenen futbol cahillerinin olmasına cidden şaşırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Başkanım sen şikeye başla bak nasıl düzeliyoruz demiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: black winter

quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Başkanım sen şikeye başla bak nasıl düzeliyoruz demiştir.

Bizde nerde kaldı bu provakatörler diyorduk
  • Baroni ve Topal ikilisine yeter diyip, yedeklerini Selçuk bilen bir adamdan bahsediyoruz. Beyler mantıklı düşünün biraz ya. Elimizdeki Salih'i bile kullanmaktan çekiniyoruz. Adam altyapıdan gelse neyse dersin, geçen sene Kasımpaşa'da oynuyordu bu çocuk. Lig tecrübesi var yani. Birazcık cesaret olsa çıkarır koyardı Salih'i Gs maçında.

Gencecik çocuk oynayamaz derbide diyeceklere de tek lafım, Emre Çolak ve Semih Kaya. Bunun üstüne laf edemezsiniz herhalde
  • bir mac yuzunden elestirmiyoruz. adam takima futbol oynatamiyor. sampiyon oldugumuz yilda boyleydi sampiyonlugu kacirdigimiz yilda. aykut kocaman takimin basinda oldugu surece bir seylerin degisecegini sanmiyorum.

Alex ve takimin basinda olsugu surede sike olaylari olmamis olsaydi coktan kovulurdu.

ayrica kanata hem kuyt i hemde krasic i aldirip takimin orta sahasinda cristian baroninin yerine kimseyi istemeyen adamin futbol bilgisini ve kendisini nasil sa unabiloyorsunuz hala anlamis degilim

• Ben olsam direk lucescuyu alirdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.