Şimdi Ara

AYIPTIR TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
4
Favori
34.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şurasını anlayamıyorum: Sistem size aşı ol komutu verince sorgulamıyor, yakınmıyorsunuz. Aynı sistem size araba fiyatı bu deyince sorguluyor, yakınıyorsunuz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşı konusuna nötr biriyim ancak bu benzetmen çok saçma salak alakasız olmuş

  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Mesajı anlamamış görünüyorsun. Aşı olan kişiler, gelip burada araba fiyatları cogh yüksek diye tepki göstermemeli bence. Olay budur.

    Aşı konusuna nötr biriyim ne demektir :) Aşı ol komutunu duyunca oldun mu, olmadın mı onu söyle :) Örneğin ben komutu duydum, ancak olmadım.

    Aşı olup olmadığına ilişkin soruyu yanıtlarsan seviniriz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 18 Aralık 2021; 22:6:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nötr demek tarafsız kalmaktır yani olmadım ama olanlarada saygı duyuyor yorum yapmıyorum araç ve enflasyon ile covid çok farklı konular covid in olduğu bir gerçek ama planlı mı o tartışılır ha sana göre aya gidilmedi dünyada kubbe şeklinde   biliyorum kardeş senin gibileri o yüzden hiç konuyu bozmayalım

  • Reis sen büyük oyunu görebiliyorsun, önereceğin kurs var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Hm enflasyonla covid cok farklı konular demek :) Bunu bi yere yazalım: Covid sonrası artan enflasyonun covid'le hiçbi ilgisi yok :) ay dünya kubbe şekil ... :) Heryerinden bilgi fışkırıyor senin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 19 Aralık 2021; 0:44:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt
    Büyük oyunları değil küçük oyunları görürüm ben :) Küçük oyun kursu ister misin ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterim x kuşağı reis.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt
    Reis, Arapça bir sözcük biliyor musun. Türkçesi de var :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okey, yorumu yeniden düzenleyelim de nötrler, kuşakçılar yakınmasın:

    "Sistem aşı ol komutu verince sorgulamayan yakınmayan kişilerin sistem "araba fiyatı bu" deyince sorgulamak yakınmak gibi bir payları yoktur"

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artist artist konuşuyorsun bende o güzel beynine şunu sorarım covid sonrası enflasyon senin ülken haricinde ne kadar arttı ? Hiç etkilenmeyen ülkeler var ha covidi senin ülken gibi 3. dünya ülkeleri için yaptıklarına inanıyorsan oda senin beyninin bakış açısı neyse sen çok bilgilisin forum gibi yerlerde boşa zaman kaybetme mesut abin le irtibata geç yeni komplo teorileri geliştirip apple güzellemesi yapın

  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Yavaş & Öfkeli :)

    "covid sonrası enflasyon senin ülken haricinde ne kadar arttı ?" diyerek bi açık vermişsin. Gol atalım mı ?



    Yığınsal medya kanallarını pek izlemememe ragmen büyük ekonomilerde covid sonrası enflasyonun tavan yaptığını biliyorum, sen bilmiyosun :)

    Amerika 'da covid sonrası 40 yılın en yüksek enflasyonu başlamış sen buna "bakış açısı" "komplo" diyorsun :) Bilgili & Öfkeli :) Hm Amerika'da Türkiye'deki gibi enflasyon %50 olmadığı içn mi yok diyorsun yoksa :)


    Not: SS özellikle ekledim. Bak coronavirus yanına "climate" 'i eklemişler. sence onu süs olsun diye eklediler yoksa ilerde oradan da yürüyecekleri için mi eklediler :) Birkaç yıl içinde sen de göreceksin (ya da göremeyeceksin ;) ben yine de şimdiden bi teaser çıtlatayım: Örneğin araban varsa karbon salınım vergisi, ya da sallıyorum 15 gün arabayla gezmek yasak, gibi kanunlar bi bakmışsın çıkıvermiş :) Nötürcü :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 19 Aralık 2021; 13:1:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • neden göremeyeyim arkadaşım kimin ne kadar yaşayacağını yaratan bilir o yüzden bilir yada bilemeyiz evet enflasyon belli bir düzeyde arttı ama gelişmiş ülkelerde halkı etkiliyecek kadar artmadı Hollanda da yaşayan kuzenim var sürekli temas halindeyiz evet belli bir artış var ama çok abartı değil 2009 dakinden daha hafif diyebilirim söylüyor kendisi coca cola da mühendis 14 senedir neyse herkesin bakış açısıdır ama ben Türkiye nin yaşamış olduğu bu ekonomik buhranı covid e değil yönetime bağlıyorum.

  • 2 sene sonra 2001 model 142 bin demiştim. Allah bilir şu an 250 bine yoktur.

    Not: piyasasını hiç bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu mesajı çerçeveletiyorum  

  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Doların 2'ye katlaması üstten gelen komutları halka duyurup uygulamaka görevli yönetime bağlıydı demek :)

    "doların katlaması Covid 'e bağlı" demek de esasında yanlış. Covid olsa da olmasa da dolar yine katlayacaktı cunku. Makro ekonomik planlar coktan yapıldı. Covid, bu süreçte tepkileri dindirici, sakinleştirici bir ön uyuşturucu. Covid her bi ülkede tepkileri bastırmak için gerekçe olarak kullanılıyor. Örneğin koskoca AB'de emekli fonları bitirilmiş, emekli sandığı boş. Covid olmasaydı, bu durumdan dolayı AB çapında oluşacak tepkilerle AB parlementosu darmadağın olmuştu, ancak Covid var işte birşey olmadı :) Bunları ben değil Almanya'da 5 avukatın çalıştığı yasal danışmanlık bürosu işleten avukat Reiner Füllmich söylüyor, kendisi komplocu da değil, bircok kişinin yasal konularına duruşmalarına bakan bir profesyonel.

    Eski başbakan Ecevit'in Halkbaşkanına anayasa belgesini fırlatması da bir gerekçe olarak önceden ayarlanmıştı. Belge fırlattı, dolar bi gecede 2ye katladı. Bu işlerde gerekçeyi ayarlamak işin en önemli aşamasıdır. O dönem fırlatılan anayasa belgesiydi, şimdi Covid. O dönem adı devaluiasyondu şimdi adı başka oldu.

    Durun, daha Covid yeni başlıyor. Dünya Bankası'nın "Covid Stratejik Hazırlık ve Cevap Programı Projesi" üzerinde proje kapanışı olarak Mart 2025 yazılı. Oyun daha yeni başlıyor, önümüzdeki 4 yıl daha ne sürprizler çıkacak :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 19 Aralık 2021; 17:23:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Kral VW battı mı var mı bi haber  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.