Şimdi Ara

Ayip yahu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ayip yahu

Nedir bu fiyat farki anlayabilmis degilim cokmu zengin bir ulkeyizde bizim haberimiz yok 2000TL fark nedir allah askina. Ayni tvden 250TL daha koysan uzerine Fransadaki darty'den 2 adet alabiliyorsun Turkiye fiyatina.

Turkiyeden Tv almayi dusunuyordum adetli ama yurtdisindan getirtmek daha ucuza mal olacak sanki.

Burada amacim firma karsilastirmak degil sadece fiyat karsilastirmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 2 Mayıs 2012; 15:19:32 >

• çok şaşırdım ya :S bende arçelikten aldım tv ama acaba kazıklandım mı acaba

Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber?
  • Arkadaşım, alttaki televizyon euro cinsinden ama yinede bayağı fark varmış acaba aynı modeller mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2 -- 2 Mayıs 2012; 20:10:19 >
  • ikiside ayni marka ayni model. € olmasinin nedeni Fransa Darty'de satildigi icin. Karari kendiniz verin Avrupali ayni televizyonu neden yari fiyatina aliyorda bizim Turkler 2000 lira pahali aliyor? Turkleri enayi gorduklerinin en basit ornegi ben kabul ediyorum enayiyim hatta bu televizyonlara bu kadar para verirsem enayinin onde gideniyim.
    bizde üretim yok tüketim toplumuyuz ve koç gurubu daha düne kadar 17 tane gaz tenekesine murat 124 araba yapıp satan
    ve onuda araba diye malesef satın alan bir toplumuz
    salağız ya sayın teknosa indirim yapmış aklısıra
    ben her zaman kazıklanıyoruz yazık bize diye yazıyorum ama buradan bazıları bana
    olmadık cevaplar yazdılar en nihayetide arkadaşımın belgelediği gibi ortada
    kim nederse desin kim ne yazarsa yazssın ortada ne devlet var ne hükümet var
    serbest piyasa demiş, ama doğru dürüst bir üretimde yok cari açık almış başını gidiyor
    devlette bu açığı ithalata vergi koyarak frenleme ye çalışıyor ve bunlarda benim zavallı halkıma yansıyor
    elin 1000 yuroya aldığı tv yi ben 2200 yuroya alıyorum
    oh olsun elin adamı benzini 30 sente alıyor bende 3 dolara alıyorm elin adamı eti sütü peynisi sudan ucuza yiyor
    bende üç ayda bir çocuğuma et yediriyorum
    bu işin içinde bir enayilik var ama ben çözemedim doğrusu
    soyan soyana
    bakalım nereye kadar dayanır bu memleket
    ya eğitim sevyesi yükselir yeni nesil yeter der
    yada memleket elden gider
    bence ikincisi daha yakın
    yabancı ülkelerdeki haritalara bakıyorum
    türkiyenin güneydoğusu türkiye sınırlarında görünmüyor
    hakkımızdan harlısı
    benim teknosa sabancım bana bunu yaparsa
    elin yabancısı herşey yapar
    saygılarımla
    mahçup

• hocam vergilerde baya etkiliyordur bence.
    benzindeki durumda ortada, vergileri çıkartınca yarı fiyatına düşüyor

örnek olarak vermiş olduğunz Darty fransa sitesine baktım 55 PFL 7606 1379€ diyor o da 3200 TL'ye denk geliyor ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaddarci -- 3 Mayıs 2012; 0:00:57 >
    Daha Fazla Göster
  • Teknosada suan indirimde bulunan LG LM615S modeli 2859TL den 2479TL ye dusmus ayni tvnin indirimsiz fiyati 800€ (1849TL) arada indirim olmasina ragmen 630tl oynuyor indirimsiz 1000TL

boulanger fiyati için...
    ELİN GAVUR DEVLETİ BU MALI SATTIRIKEN VERGİSİNİ ALIYOR
    ELİN ÜRETİCİSİ BU MALI ÜRETİRKEN KAR EDİYOR
    YANİ VERGİSİ KARI FALANI FİLANI DERKEN ELİN GAVURU BU MALI BENDEN UCUZA ALIYOR
    YAZZIKLAR OLSUN BU DEVLETE BU HÜKÜMETE
    DEVLETİN BİRİNCİ KURALI MİLLETİNİ VATANDAŞLARINI KORUMAKTIR
    AMMA BİZİMKİLER NE YAPIYOR ?
    EVET NEYAPIYOR

KOCAMAN BİR HİÇ.
    EXTRA VERGİ KOYUYORKİ
    İTHALAT AÇIĞI CARİ AÇIK ÇOĞALMASIN

Orijinalden alıntı: mahçup

rahmetli babam derdi gagasız kuş olmaz oğlum derdi
    bizim kuşların maşallahı var gagaladımı parçalıyorlar satırı vurdumu kemiğine kadar oturtuyor
    bizde üretim yok tüketim toplumuyuz ve koç gurubu daha düne kadar 17 tane gaz tenekesine murat 124 araba yapıp satan
    ve onuda araba diye malesef satın alan bir toplumuz
    salağız ya sayın teknosa indirim yapmış aklısıra
    ben her zaman kazıklanıyoruz yazık bize diye yazıyorum ama buradan bazıları bana
    olmadık cevaplar yazdılar en nihayetide arkadaşımın belgelediği gibi ortada
    kim nederse desin kim ne yazarsa yazssın ortada ne devlet var ne hükümet var
    serbest piyasa demiş, ama doğru dürüst bir üretimde yok cari açık almış başını gidiyor
    devlette bu açığı ithalata vergi koyarak frenleme ye çalışıyor ve bunlarda benim zavallı halkıma yansıyor
    elin 1000 yuroya aldığı tv yi ben 2200 yuroya alıyorum
    oh olsun elin adamı benzini 30 sente alıyor bende 3 dolara alıyorm elin adamı eti sütü peynisi sudan ucuza yiyor
    bende üç ayda bir çocuğuma et yediriyorum
    bu işin içinde bir enayilik var ama ben çözemedim doğrusu
    soyan soyana
    bakalım nereye kadar dayanır bu memleket
    ya eğitim sevyesi yükselir yeni nesil yeter der
    yada memleket elden gider
    bence ikincisi daha yakın
    yabancı ülkelerdeki haritalara bakıyorum
    türkiyenin güneydoğusu türkiye sınırlarında görünmüyor
    hakkımızdan harlısı
    benim teknosa sabancım bana bunu yaparsa
    elin yabancısı herşey yapar
    saygılarımla
    mahçup

döktürmüssün gardaş doğru

Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

BAYANLAR BAYLAR ,
    ELİN GAVURU BU TV LERİ SATARKEN KAR EDİYOR
    ELİN GAVUR DEVLETİ BU MALI SATTIRIKEN VERGİSİNİ ALIYOR
    ELİN ÜRETİCİSİ BU MALI ÜRETİRKEN KAR EDİYOR
    YANİ VERGİSİ KARI FALANI FİLANI DERKEN ELİN GAVURU BU MALI BENDEN UCUZA ALIYOR
    YAZZIKLAR OLSUN BU DEVLETE BU HÜKÜMETE
    DEVLETİN BİRİNCİ KURALI MİLLETİNİ VATANDAŞLARINI KORUMAKTIR
    AMMA BİZİMKİLER NE YAPIYOR ?
    EVET NEYAPIYOR

KOCAMAN BİR HİÇ.
    EXTRA VERGİ KOYUYORKİ
    İTHALAT AÇIĞI CARİ AÇIK ÇOĞALMASIN

sonra türkiye neden avruğa birliğine giremiyor

giremeyiz tabii bizim gibi tavuk kaz bulmuşar kimi yolucaklar başka

• quote:

Orijinalden alıntı: gaddarci

ona bakarsanız geçen gün Teknosa'da 55 PFL 7606 3299 TL'ye satıldı

örnek olarak vermiş olduğunz Darty fransa sitesine baktım 55 PFL 7606 1379€ diyor o da 3200 TL'ye denk geliyor ???

haklısın hocam

• yok artık yaaaa.sonra tabi türkiyede yaşam zorlaşır.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.