Şimdi Ara

ayı heronun*ursa* antisi ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynuyoruz işte gitmiş ayı öyle bi item yapmış ki. Commander idim ben 450 kritik vurdu bana. Ne yapabiliriz bu ayiya karşı ? Bu arada legion commander icin bi item önerin lütfen ! ( favori karekterim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 4 Kasım 2014; 21:48:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• lc ye en iyi giden item blink ve blade mail. ursayı slowlayarak çok kolay kitelayabilirsin onun dışında lane de feedlemedikten ve roshan almasına izin vermedikten sonra pek bişey yapamaz
  • Viper alabilirsin yaklaşamaz bile. İsterse blinklensin ultiye bakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın dediği gibi viper ursanın antisi..ayrıca kim kimin antisi diye merak edersen şurdan bakabilirsin
    ayrıca ingilizcen varsa yukarda yazılı bilgilerde veriyor
    http://www.dotahut.com/heroes
  • Aynen vip akar bide traxıda deneyebilirsin ama biraz riskli vip garanti çözüm legiyede halbert ve crit öneririm yada o as'a lifesteelde kasabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Aynen vip akar bide traxıda deneyebilirsin ama biraz riskli vip garanti çözüm legiyede halbert ve crit öneririm yada o as'a lifesteelde kasabilirsin

LifeSteel Series

Patent bende eyw

• quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Aynen vip akar bide traxıda deneyebilirsin ama biraz riskli vip garanti çözüm legiyede halbert ve crit öneririm yada o as'a lifesteelde kasabilirsin

LifeSteel Series

Patent bende eyw

Anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: enahbor

arkadaşın dediği gibi viper ursanın antisi..ayrıca kim kimin antisi diye merak edersen şurdan bakabilirsin
    ayrıca ingilizcen varsa yukarda yazılı bilgilerde veriyor
    http://www.dotahut.com/heroes

Sakın buradan bakma. Counter olarak gösterdiklerine baktikça kör oluyorum

• ursada blink dagger varsa counter olayı tamamen biter
  • Ursa candır dehşet rank kasılır, gerisi de heyecan be kardeş

• Mobil herolar counterlar. Onun dışında slow'lar ve disable'lar da counter'lar. BKB alacağını varsayarsak Beastmaster ulti gibi BKB'den geçen disable'lar uygun olabilir (Fiend's Grip, Stone Gaze). Özellikle Bane ultisi olsun, Nightmare olsun baya sıkıntı yaratır ayı kardeşimize.

Force Staff, Euls Scepter, Rod of Atos gibi itemlerle Ursa'yla başa çıkmanız kolaylaşır. Late game'de Abyssal Blade alabilirsiniz, stun'ı BKB'den geçer.
  • Ursa sorun değil, onun yancısını kesmeniz lazım.
  • Halbuki bana mantikli gelmislerdi..gerci dotayi 4 aydir falan oynuyorum ama

• Usta aslinda mantikli olmasina mantikli ama basitinden soyle bir ornek vereyim Storm icin demis ki bu hero manasiz bir hictir o yuzden ilk siraya Anti-Mage koyulmus falan. Simdi duz mantik cok super Storm'a vurucaz manasi bitecek vs. ama isin asli oyun icinde Storm dogal Orchid tasiyicisi olarak cogu senaryoda Anti-Mage'i counterlar. Late late gamede tabii ki bir Abyssal ile Storm parcalanabilir ama gidip de Storm counterlamak icin AM gibi extrem bir hero picklenmez. Onun yerine elindeki heroya gore bir Orchid, bir Hex cikilir ne bileyim.
  • Aynı seviyedeysek troll warlordla pasifi ile stunlayıp ultisiyle rahat kesiyorum
  • Lifestealer çok rahat yer ursayi diğer herolarla bm alabilirsin kendini dövsün

• quote:

Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

Lifestealer çok rahat yer ursayi diğer herolarla bm alabilirsin kendini dövsün

2 side birbirine teke tekte yakın olabilecek hero lar oynayana bakar daha çok abyssal'ı atan alır yani
  • Kasmış lifestealer'ı durdurması zor ursanın. Gerçi kasmış lifestealer'ı durdurması başka herolar için de zor.
  • Bütün illusion carryler
  • Pek iyi bir hero olmamasına rağmen hep ursa gözümde büyümüştür.Buna arkadaşımla attığım 1vs1lerin de etkisi var.Dota 1 oynardık çocuk hep ursa alırdı.Bide 4k parayla başlardık 1vs1e .Tabi vladla filan başlıyordu ben bunu hiç bir şekilde kesemiyordum.Yalnız cidden erken lvlda ursada vlad varsa kimse teke teke dayanamıyor.Takım oyunlarından bahsetmiyorum.5v5de ursayı kesmek çok kolaydır.Tabi picklere de bağlı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.