Şimdi Ara

Ayhan Oğan: Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde özel bir TV programında, "Yeni bir devlet kuruyoruz. Beğenin beğenmeyin, lideri de Recep Tayyip Erdoğan” ifadeleriyle tartışma yaratan AKP eski MKYK üyesi Ayhan Oğan’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

“Yeni bir devlet kuruyoruz. Beğenin beğenmeyin, lideri de Recep Tayyip Erdoğan” ifadeleriyle tartışma yaratan AKP eski MKYK üyesi Ayhan Oğan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Oğan Ülke TV'de katıldığı bir programda, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk değildir, TBMM'dir” diyor.

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ayhan-ogan-turkiye-cumhuriyetinin-kurucusu-ataturk-degildir-1962553/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 19 Aralık 2020; 21:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bualix

Yemin ediyorum bu ülke sizin peşinizi bırakmayacak tamam herkes gibi benimde umudum az. Fakat herşeyin bir sonu vardır belki torunumla belki yarın cafede arkadaşlarımla ya da çocuğumla, sizi ağzınız gözünüz patlak bir şekilde görücem/görücez.

Devamını yazıcam

herşeyin sonu var cümlen optimistçe olmuş hocam, erdoğan ve akp nin sonu yok

• Bu adam nerde ikamet ediyor ?
  • &^%+%&'&^!&'&^!^!!&'&^!%'
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

Bu adam nerde ikamet ediyor ?

Dostum kurcalama reisin gazabına uğrarsın

dün ne konu açtım ben optimist olmayın herşey bitti, bazen azrail a.s'ın erdoğanın canını alamayacağını düşünmüyorum değil.

1 kasımdan sonra optimist yanımı yitirdim hocam.

• Ayıp olmasın diye AKP’liler bu adamı kınıyor... Hâlbuki samimi değilsiniz. Atatürk’ü yıllardır kabullenemediniz, inkâr etmeyin artık.

Neymiş hilafeti kaldırmış, hocaları asmış. Ne bitmez bilmedik mağduriyet.

Ayrıca YALLAH RAKKA’YA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

dün ne konu açtım ben optimist olmayın herşey bitti, bazen azrail a.s'ın erdoğanın canını alamayacağını düşünmüyorum değil.

Erdoğan hariç Akp içindei bazı ağırbaşlardan tepki geldi bu adama, bence Akp içinde de bu durumu istemeyenler var.
    Fakat Erdoğan'ın planı belli... Azrail yetiş.

• quote:

quote:

quote:

Erdoğan hariç Akp içindei bazı ağırbaşlardan tepki geldi bu adama, bence Akp içinde de bu durumu istemeyenler var.

Bilmiyorum hocam herşey bitti bence, artık hiç birşey ucuzlamayacak iyi olmayacak, bu nesil sefaletle yaşamını tamamlayacak torunlarda emperyalizm mandası olacak.

• Reislerine yaranmak için birbirlerini satar bunlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum hocam herşey bitti bence, artık hiç birşey ucuzlamayacak iyi olmayacak, bu nesil sefaletle yaşamını tamamlayacak torunlarda emperyalizm mandası olacak.

Ben 2019 seçimlerinden umutluyum. Çünkü Meral Akşener, Cem Uzan gibi değil. Onu feto ile ittifak kurup postalama ihtimalleri de kalmadı. Ona birşey olursa Ümit Akdağ var, yani %10'u aştı mı işler değişir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 2019 seçimlerinden umutluyum. Çünkü Meral Akşener, Cem Uzan gibi değil. Onu feto ile ittifak kurup postalama ihtimalleri de kalmadı. Ona birşey olursa Ümit Akdağ var, yani %10'u aştı mı işler değişir.

Hocam 16 nisanda da umutluyduk hesapta

bence 16 nisanda ne olduysa 2019da da o olacak

• 16 nisanda bariz oylar çalındı sisteme müdahele geldi ama çoğaldık. o kadar baskı ve reklama rağmen kanımca %55 Hayır çıktı.

Bir de referandumda oy kaçırması kolaydı pusula yapısından ötürü, seçimlerde daha zor ve her partinin birimleri devrede olacaktır

• quote:

16 nisanda bariz oylar çalındı sisteme müdahele geldi ama çoğaldık. o kadar baskı ve reklama rağmen kanımca %55 Hayır çıktı.

Bir de referandumda oy kaçırması kolaydı pusula yapısından ötürü, seçimlerde daha zor ve her partinin birimleri devrede olacaktır

Hocam erdoğan ne yapıp edip çarkı kendine döndürecektir, bunca yaptıklarını bir seçimde 15 yılını heba ettirir mi sence? bir kulpunu bulacaktır

bide böyle düşün, normal şartlarda 2019 da yine kazanamayacak ama bir şekilde kazanacak, daha önceden defalarca konu açtım 16 nisan öncesinde de erdoğan kaybedemez dedim kaybettiği tek gün öldüğü gün olacak dedim bana yaw he he dediler 16 nisan akşamı %51 i kaptı.

edit: bir insanın hayatı boyunca işi hiç mi bir kere olsun rast gitmez olsun yok erdoğanın her işi rast gidiyor.

Bilmiyorum belkide Allah onunladır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 6 Ağustos 2017; 23:3:51 >

• quote:

16 nisanda bariz oylar çalındı sisteme müdahele geldi ama çoğaldık. o kadar baskı ve reklama rağmen kanımca %55 Hayır çıktı.

Yav bırakın kazansın 2019u da. Başkanlık sisteminin yürüme şansı sıfır. Seçmenleri kendi gözüyle görsün ilah gibi taptıkları adamın ülkeyi nasıl bir felakete götürdüğünü.

Tayyipten başkası başkan olursa iş yapamaz. Bütün devlet kurumları akpnin elinde. Yeni başkanın khk ları yok hükmünde olur. Kabak yeni başkanın elinde patlarsa herşey daha kötüye gider. Bırakın ne olacaksa tayyip başkanken olsun. 2023 deyip duruyorlar ya, 2023 te ülke cadı kazanı gibi kaynıyor olacak. En biatçı akp seçmeni bile "reis"ini sorgular hale gelecek. İşte siyasal islam ancak o zaman tarihin çöplüğüne gider.

• Herşeyi kıl payı alıyor, o da binbir türlü adilik, sahtekarlıkla. Allah değil medya tayyibin yanında. Bu medya öyle bir güçtür ki kimin yanındaysa o kazanır. Ama merak etmeyin, ne yaparsa yapsın ülkeyi düzeltemez bu saatten sonra. Seçmenleri açlıktan birbirini yemeye başlayınca anlayacaklar durumun vehametini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Herşeyi kıl payı alıyor, o da binbir türlü adilik, sahtekarlıkla. Allah değil medya tayyibin yanında. Bu medya öyle bir güçtür ki kimin yanındaysa o kazanır. Ama merak etmeyin, ne yaparsa yapsın ülkeyi düzeltemez bu saatten sonra. Seçmenleri açlıktan birbirini yemeye başlayınca anlayacaklar durumun vehametini.

üst mesajında reisini sorgular hale gelecek demişsin hocam ama sanmıyorum, Allah muhafaza dinden çıkarlar(!)

• Atatürk düşmanlarına "İdam" isteriz!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.