Şimdi Ara

Aygıt yöneticisindeki ünlem işaretli bozuk sürücüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum resimde oldugu üzere bozuk olan 2 aygıttır.Sorunumun çözümü belli ama bu aygıtları pc den kaldırmadan bunu yapamıyorum
    Güvenli moddan nerdeyse her şekilde denememe ragmen kaldır diyorum rest atıyorum ama kalkmıyor bir uyarıda vermiyor kaldırma basarılı olmuscasına
    ordan siliniyor ama pc ye rest attıgımda gene orda bu 2 aygıtı nasıl kaldırabilirim lütfen yardım edin dosyalar bozuk oldugu için güncelleme vs hiç bir şey
    işe yaramıyor

Aygıt yöneticisindeki ünlem işaretli bozuk sürücüler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Onlar bilgisayarının donanımında olduğu için kaldıramazsın ama devredışı bırakabilirsin. Onun yerine driverı bulup yüklemek daha mantıklı bir çözümdür. Advanced Driver Updater full sürüm indirim güncelle derim.

NOT: Konu başlığını değiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurutucu kullanıcısına yanıt
    Peki devredışı bırakma işlemini aygıt yöneticisindenmi yoksa başka bir yoldanmı yapmam lazım
  • Aygıt yöneticisinden yapabilirsin. Ancak ağ denetleyiciyi devredışı bırakırsan wifi ve internet çalışmayabilir.

• Onlar kalkmaz surucusu olmadigi icin o isareti cikarmis dogru surucuyu yuklediginde isaret kaybolur donanim calismaya baslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen istedigin kadar sil pc her kapanip acildiginda yeni donanim bulundu dicek surucu yukleme basarisiz diyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: kractorrrr

Onlar kalkmaz surucusu olmadigi icin o isareti cikarmis dogru surucuyu yuklediginde isaret kaybolur donanim calismaya baslar

Aygıt yöneticisinden aygıtı seçip özellikler yapınca Devredışı bırak seçeneği var. Eğer yoksa ancak o zaman driver yüklemek gerekir. Zaten arkadaş devredışı bırakmak istiyormuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCI Aygıtı Sarı Ünlem
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen istedigin kadar sil pc her kapanip acildiginda yeni donanim bulundu dicek surucu yukleme basarisiz diyecek

• kato9191 K kullanıcısına yanıt
    Zaten silmek istememin sebebi aygıtlar bozuk oldugu için orjinal kurulumları bile yapmıyor sürücü güncelleştirmesi elle kurulum her birinde hata alıyorum sw update programında bile güncelleme başarısız oluyor donanımı devre dışı bırakıp güncelleme yaptıgımda aktif hale gelip yeniden yüklenemedi hatası alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kato9191 -- 20 Kasım 2014; 18:19:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.