Şimdi Ara

Aygıt yöneticisi tak kullan sürücü problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın laptopuna format attım Windows 7 ultimate 64 bit kurdum. Ancak kablosuz ağa dair hiç birşey yok bilgisayarda şu an. Ethernet kablosuylada bağlanmadım internete. Aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini tara dediğimde ethernet sürücüsü ve 2 tane daha sürücü için uyarı veriyor sürücü bulunamadı diye.
    İlk defa böyle bişeyle karşılaştım daha önce kablosuzda ethernette formattan sonra gelirdi direk.
    Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ethernet aygıtına sağ tıklayıp özelliklere gir. Ayrıntılar sekmesinde aygıt açıklamasını donanım kimlikleri yap. Altta karışık yazılar çıkar. En üsttekini kopyalayıp devid.info veya drp.su sitesindeki arama çubuğuna yapıştır ve ara. Aşağıda sana lazım olan sürücüler listelenir. İşletim sistemi ve tarihine bakarak en güncel sürücüyü indir ve kur. Nete bağlanınca diğer sürücüleri güncellemek kolay.

Ayrıca bunun yerine anakart marka ve modeline göre resmi internet sitesinden lan ve wireless sürücülerini indirip pcye atarak da kurabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.