Şimdi Ara

Aygıt Yöneticisi Sarı Ünlem???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ekran kartı modelim nvidia 540m
    soruna gelecek olursak aslında hep sorunluydu ekran kartım. Son sürüme güncelledikten sonra pc yi kapatamıyordum çünkü açtığımda sarı ünlem hatası veriyordu. Yani ekran kartıyla ilgili her şeyi silip tekrar kurmam gerekiyordu.

Geçen gün ise yine kapatmam gerekti. Dün açtığımda ise yine sarı ünlem verdi ama bu sefer silip tekrar yükleyince olmadı.Baya hatalar falan verdi, bir şekilde çözdüm ama şuan halen aygıt yöneticisinde nvidia ekran kartının yanında sarı ünlem var. Ne yaparsam yapayım bir türlü bu hatadan kurtulamıyorum. Hata şu

Lütfen yardım edin, zaten çok kısıtlı bir tatilim var ve şunlarla tatilimi harcamak istemiyorum.

• Selamlar,

Öncelikle nvidia ile ilgili tüm programları silin aygıt yöneticisinde sağ tıklayarak bu aygıtı kaldır diyin size eğer soru sorarsa tamamen kaldır diyin daha sonra yeniden başlatın bilgisayarınızı windows update sürücünüzü tekrar kuracaktır. Eğer düzelirse güncel driverları kullanmayın.

Güncel driverlar windows sertifikasyon işlemini tabi tutulur nvidia sertifika almadan güncelleme yayınladığı için bazı sorunlar verebilmekte. Windows update den indirilen driver ise sertifikalı driverlardır. Fakat eskidir. Eğer windows update den indirilen driver düzgün çalışıyorsa güncel driverı yüklemeden devam edin windows sertifikalandırdığı drvierı zamanı geldiğinde otomatik güncelleyecektir.

Kolay Gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

Selamlar,

Öncelikle nvidia ile ilgili tüm programları silin aygıt yöneticisinde sağ tıklayarak bu aygıtı kaldır diyin size eğer soru sorarsa tamamen kaldır diyin daha sonra yeniden başlatın bilgisayarınızı windows update sürücünüzü tekrar kuracaktır. Eğer düzelirse güncel driverları kullanmayın.

Güncel driverlar windows sertifikasyon işlemini tabi tutulur nvidia sertifika almadan güncelleme yayınladığı için bazı sorunlar verebilmekte. Windows update den indirilen driver ise sertifikalı driverlardır. Fakat eskidir. Eğer windows update den indirilen driver düzgün çalışıyorsa güncel driverı yüklemeden devam edin windows sertifikalandırdığı drvierı zamanı geldiğinde otomatik güncelleyecektir.

Kolay Gelsin..

Hocam dediklerinizi yaptım, nvidia ile ilgili her şeyi sildim ve bilgisayarı tekrar başlattım ama pc yi yeniden başlatınca nvidia yerine standart vga grafik bağdaştırıcısını kurdu. Ve Onunda yanında sarı ünlem var.

• Çükütüs kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Üzerine 2 kere basın ve bu aygıtı güncelleye basınca verdiği tepki nedir? Yada bu kısımda bir sorun yazıyoru mu?

Kolay Gelsin..
  • quote:

Selamlar,

Üzerine 2 kere basın ve bu aygıtı güncelleye basınca verdiği tepki nedir? Yada bu kısımda bir sorun yazıyoru mu?

Kolay Gelsin..

Sürücü yazılımını güncelleştir deyince ''Aygıtınız için en iyi sürücü yazılımı zaten yüklü'' yazıyor. Üzerine 2 kere tıklayıncada '' Bu aygıt, bilgisayarınızı yeniden başlatana kadar düzgün olarak çalışamaz. (Kod 14)

Bu aygıta yaptığınız değişikliklerin etkili olabilmesi için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor.

Bilgisayarınızı yeniden başlatmak için Yeniden Başlat'ı tıklatın. '' yazıyor. Pc yi yeniden başlatınca düzelmiyor tabii ki.
  • Çükütüs kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Muhtemelen pc driverı silemiyor hep kalıyor normal şartlarda driver silindikten sonra windows update driverı tekrar indirip kurması gerekiyordu fakat sizde kurulu olan kaldığı için bunu yapamıyor. Aşağıda ki program bunun için geliştirilmiş bir program ama uyarısında oluşabilecek zararlardan sorumlu değiliz gibi bir ibare var deneyebilirsiniz isterseniz.

guru3d.com
    Display Driver Uninstaller Download version 18.0.2.8
    http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

Kolay Gelsin..

• quote:

Selamlar,

Muhtemelen pc driverı silemiyor hep kalıyor normal şartlarda driver silindikten sonra windows update driverı tekrar indirip kurması gerekiyordu fakat sizde kurulu olan kaldığı için bunu yapamıyor. Aşağıda ki program bunun için geliştirilmiş bir program ama uyarısında oluşabilecek zararlardan sorumlu değiliz gibi bir ibare var deneyebilirsiniz isterseniz.

guru3d.com
    Display Driver Uninstaller Download version 18.0.2.8
    http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

Kolay Gelsin..

Dediğiniz programı indirdim ve yaptım ama pc yi tekrar başlatınca yine standart vga grafik bağdaştırıcısını kurdu. Manuel kursam olur mu ? Nvidia yı kurmuyor, anlayamadım ne sıkıntısı var. Donanımsal bir sıkıntı olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCI Aygıtı Sarı Ünlem
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.