Şimdi Ara

Ayewin neresi mükemmel bir oyuncu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ali Koç bizim görmediğimiz beyi gördü de bu adama müthiş bir oyuncu diyebiliyor ??

    Şu istatisliklere bakın bunlardan hangisi Fenerbahçenin golcüsü olabilir ??



    Ayewin neresi mükemmel bir oyuncu ??


    Ayewin neresi mükemmel bir oyuncu ??



    Ayewin neresi mükemmel bir oyuncu ??

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Soldado diğer ikisini yetenek, oyun görüşü ve oyun karakteri olarak üst üste koyar, EZER.
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahaha bunları koyman iyi olmuş slimaniye bak adam 2015 den sonra bitmiş okeye dönmüş..diğerleride aynı diyorum ya bizim ülkeye gelen bu çogu adam para için geliyor zaten kafalarında futbolu silmişler silmeselerde eski formlarından uzak ve diğer takımlar şutluyor bizde arab,katari çin gibi bu oyuncuları büyük klüplere kitliyorlar neden eskiden adı var ya yahhh.

    Ula ali koç koskoca koçsun, bu comolli bunları alırken senden onay almıyor mu sen hiç bakmıyormusun bu adamların son 2-3 sezon perfermansına neye dayanarak alıyorsun işte alırsan ' da sonucu bu olur bari yanına bir tane futbol bilen adam alsan şu hale hiç düşmezdi takım medyada bir ton adam var birini alamıyormusun ya
  • Yorum yapmadan önce en azından oturup bir kere bile olsa Fenerbahçe'nin maçını izlemiş olmak lazım. Sonra da "aa bu oyuncu santrafor değilmiş, peki ben bunu neden santraforlarla kıyaslıyorum" diye sormak lazım. Bu 1.

    2.si eğer ki siz oyuncuyu sadece attığı gol ve asistle değerlendiriyorsanız futbola at gözlüğüyle bakıyorsunuz demektir. Kuyt'a bakalım, aynı mevki oyuncuları. Kuyt gayet taraftar tarafından sevilen bir oyuncuydu. Neden? Çok gol atıyor diye mi? Hayır sürekli istekli ve hırslı oynadığı, karakterli olduğu ve takım uyumuna uyduğu için. Ve biz de görüyoruz ki Ayew de karakterli bir oyuncu, sahada da gayet hırslı elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bir iki maç izleyebilir ya da maç sonu röportajlarını dinleyebilirsin. Yeterli mi değil. Ama sahada koşan basan nadir oyunculardan biri.

    He Kuyt gibi etkili mi oynuyor? Hayır. Neden? Çünkü takım uyumu kısmı eksik. Çünkü ortada bir takım yok. Kuyt başarılı bir takımda muazzam bir adamdı. Ayew inanılmaz başarısız bir takımda. Kuyt sezon başına 8-10 gol atardı. Devre arası bitmedi Ayew'in 4 golü var. E al gol sayısı da yeterli? Santraforla kıyaslamak niye?

    Kaldı ki adam Premier Lig'e gitmeden önce hep 10 gol üstünde kalmış. Premier Lig'de de 2 sezonu da iyi değil ama yeterlilik kıstası için tek buna bakılmamalı. Orta ve altına oynayan bir PL takımı kanadı için zaten +10 +15 gol her zaman mümkün olmuyor.

    Ve bilmediğini biliyorum o yüzden tekrar tekrar söylüyorum. AYEW SANTRAFORUMUZ DEĞİL. Lütfen önce öğrenin, sonra eleştirin. %100 eleştirilecek yanları var ama ondan önce birazcık bilgi Allah aşkına...




  • Ayew'den önce eleştirilmesi gereken bir ton futbolcu var Fenerbahçe'de.
    Ayew en azından top tutuyor, mücadele ediyor ve fırsatı yakaladığında gol atıyor. Yaptığımız transferlerden en azından mücadele bakımından en iyisi.
    Gelmişler Dirar'la kıyaslıyorlar. Dirar denen adam ne yaptı geldiğinden beri. Sen bir kanatsın iki üç artistik hareket yap ne biliyim adam geç, koş, çabala. İki asist yaptı diye yere göğe sığdıramadınız. Dirar yanında Josef ve Giuliano gibi makinalarda oynadı. Ayew, Elmas denen tecrübesiz, Benzia denen mentalite problemli oyuncularla oynuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.