Şimdi Ara

Aydın Yayınları AYT Matematik Denemeleri Kötü Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki birkaç arkadaş kişiye gram katkısının olmayacağını söylemiş. Ben de bugün satın almıştım , moralim bozuldu. Seviyesi de inanılmaz zor falan yazmışlar. Rönesans netlerim 36-37 , acil reaksiyon netlerim 33-34 net geliyordu sanırsam. Çok mu zorlanırım? Yani bana bir şey katmayacaksa zaman kaybı olmaması açısından çözmeyeyim diyorum. Çözen veya çözmeyip de bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1 denemesini PDF üzerinden çözdüm. Geometrisi güzel. MAT2'nin yakından uzaktan sınavla alakası yok.

Değiştirme imkanınız varsa Apotemi veya Orijinal ile değiştir derim. Kolay gelsin.
  • Hocam çözeceğiniz deneme vardı sizin :D

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    Hocam hala duruyor klasörümde . Zaman bulursam mutlaka çözüp ileteyim size.

• vakit kaybı.sipariş etmiştim.şuan köşede duruyor

acil bs endemik çözsen yeter sınav için
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Cidden mi ya , apotemi kitapçıda olmadığı için almamıştım. Baya kötü oldu..

• Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    Acil ve bilgi sarmalı çözdüm. Bunların yeterli olmayacağını düşünüyorum. Muhtemelen metin , apotemi üzerinden devam edeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka düşünceleri olan var mı ? Kesinlikle değiştir mi diyorsunuz şimdi?

• Eyvallah hocam da özel mesaj attım çokça, dönmeyince unuttunuz sandım. Apotemi veya Karekök alın derim. Karekök’ün internet sitesinde birkaç sayfadan örnek sorular var. Bence gayet güzeldi.

• Ben de 3 tane filan çözdüm de tek solukta çözülecek bir deneme degil.Yoruyor adami.Kaliteli degisik sorular içeriyor tamam da bunun üstüne bir sürü yayin cıktı 345 metin apotemi.Zaman da azaldi belki cozmeye bırakırım aydini.

O degil de orijinal de çözüyordunuz hocam onu naptiniz nasil gidiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıraktım hocam onu acil rönesans bitireceğim diye. Acil rönesans bitti , şimdi boşta kaldim :D Kitapçılarda apotemi de yok . Metin'i de bulamadım bugün. Harbi sıkıntı oldu benim için.

• 345 ve Apotemi yeterli olacaktır. Özellikle Bilgi Sarmal'ın çok tavsiye edildiğini görüyorum kesinlikle balon olduğu kaanatindeyim.
  • Hocam reaksiyon gibi içinde lti olan denemeleri net olarak nasıl hesaplıyorsunuz.

• Hocam 30’a yakın deneme çözmüş ve piyasadaki bazı kaynaklara hakim biri olmuş olarak-böbürlenmek amacında değil- size yardım edeyim. Bu saatten sonra her güne 1 deneme çözseniz ucu ucuna 50 tane yetiştirebilirsiniz. Sizin için çözülmesi gereken kaynaklar bunlar olmalı: 345-metin-orijinal-apotemi. İlla ki fazla gelecek diyorsanız 345 ve apotemiyi önde tutun derim. Orijinal de çok güzel deneme ancak maalesef hatalı sorular ve baskılar bu güzelliği nötrlüyor.

• Orijinalin zorlugu nasil. Deneme di mi

• Neden bıraktınız Orjinali hocam?
  • karaağaç nasıl
  • Aydın ve-orijinal karması zorlukta diyebilirim

• 1 denemesini çözdüm aydının. çok sınavla alakası yok bazı soruların çözümüne girişinden anlıyorsun nerden gideceğini ve saçma sapan bir çözüm yapıyor. aydının fiziğini almıştım matematiğini çeşitli yollardan edindim ikisinden de nefret ettim. fiziği 4 deneme dayanabildim yeni kaynak alıcam şimdi. aptallık resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer zamanın varsa çöz zamanın yoksa da sadece logaritma ve geometri sorularına bak diğerlerine çok gerek yok gibi
    Orijinali de çözmeye başladım hatalı soruları olmasa orijinal kesinlikle daha çözmeye değer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.