bu arda ayıdını bjk tv ye röpartajını izledim çocuk beşiktaşlıymış bide spiker özelliklerinden bahsett dedi -ben çok hızlıyım vücudumu iyi kullanırım ayagımdan zor top alınır.dedi işallah öyledir
beşiktaşım için en hayırlısı hangisiyse o olsun
bence de gençleştirsinler takımı yabacıları bile ümit takımlardan bulsunlar koşan saldıran ısıran civa gibi bir takım olalım.Bu Tigana'yı bir tek bu yönden seviyorum genç oyuncu yetiştirme uzmanı (örnek:Henry, Trezegue,Saha) yeter mi?
Evet bende umutluyum artık bu çocuklardan. Gençleştirme operasyonu güzel olacak ama yönetim Kluvertın peşine düşmüş 29 yaşında. Tigana ikna edilirse 1 seneye kalmaz BjK eski günlerine döner
BENCE İKİSİDE FISTIK GİBİ OYUNCULAR BOBO GOL KRALI OLUR EN AZ40 GOL ATAR
YOK BE ABİ O KADARDA DEĞİL AMA SONRAKİ SEZON ATAR 50-60 TANE BOBO AMA İYİ TRANSFER
quote:
[simage][/simage] [code][/code]
R U H U M U Z Y E T E R
quote:
Orjinalden alıntı: sprit of fire
BENCE İKİSİDE FISTIK GİBİ OYUNCULAR BOBO GOL KRALI OLUR EN AZ40 GOL ATAR
Fifa 2006'da mı? Hayırlı olsun BJK'mize..
inşallah takımımız için hayırlı olur
kardeş resimleri nerden buldun söylersen sevinirim..
bobodan çok umutluyum. Aydınla sergen abi ile oynamak için dua ederdim demiş bilmiyorum ne derece doğru söylemiş kimileride nuriden daha iyi bi futbolcu diyolar belli olmaz şahsen genç futbolcular trdeki deplasmanlar gençler için biraz sert geçer tr ligini tanımıyolar ben olsam ya öne geçince yada kendi sahamda oynatırım ilk olarqak...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme