Şimdi Ara

Aydın ve Apotemi biyoloji deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aydın detaya fazla giriyor ama o detaylarla birlikte öğrenirsen konuları fulleme ihtimalin artar diye düşünüyorum.apotemi de daha çok sınava yakın tarz tabii ki sınavdan biraz daha ağır ve aydın kadar detaya girmez.benim tercihim apotemi olurdu çünkü apoteminin beni daha çok geliştirdiğini düşünüyorum ama tabii bu sana göre de değişebilir pdf bulabilirsen incele derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parçalayan

aydın detaya fazla giriyor ama o detaylarla birlikte öğrenirsen konuları fulleme ihtimalin artar diye düşünüyorum.apotemi de daha çok sınava yakın tarz tabii ki sınavdan biraz daha ağır ve aydın kadar detaya girmez.benim tercihim apotemi olurdu çünkü apoteminin beni daha çok geliştirdiğini düşünüyorum ama tabii bu sana göre de değişebilir pdf bulabilirsen incele derim.
    Hocam Paraf hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parçalayan P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    parafın denemelerini çözmedim ama kitabını çözdüm baya beğenmiştim onu.ama denemesinden arkadaşım soru sormuştu birkaç tane oradan gördüğüme göre ve tahminlerime göre iyi fakat apoteminin arkasında kalır diye düşünüyorum.
  • yani illa biyoloji denemesi çözeceğim diyorsanız bence sırayla sarmal,palme ekstra,apotemi,aydın diye düşünüyorum aklıma gelenler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: parçalayan

parafın denemelerini çözmedim ama kitabını çözdüm baya beğenmiştim onu.ama denemesinden arkadaşım soru sormuştu birkaç tane oradan gördüğüme göre ve tahminlerime göre iyi fakat apoteminin arkasında kalır diye düşünüyorum.
    Hocam gecen yil sinavda 6 net yapmistim ve sanirim 2 deneme bitirmistim.Ama eksik konularim vardi (bitkiler,solunum ve sindirim sistemi ayrica nukleik asitler) bu yil her konuya çaliştim yani denemelerde şuan 8 - 10 net araliği geliyor.Sizce 2 deneme sinava kadar yeterli midir ? Çok zamanda yok malumunuz.Hedefim biyolojiyi fullemek sizce başarir miyim? Yani gecen yil 6 net yaptim 1 yilda 6 net arttiririm diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 13 Mayıs 2020; 0:56:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apotemi ve Ösym
    3 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • parçalayan P kullanıcısına yanıt
    Biyotigi neden eklemediniz hocam

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    çözdüklerim arasından yazdım buraya ama biyotik geçen başlıklardan birinde abartılıyor tarzı şeyler yazılmıştı onun dışında bilmiyorum
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    konuları bitirdiysen günde 2 ayt fen denemesine dönebilirsin artık.bu da demek oluyor ki kalan diyelim 40 gün 80 deneme eder. biyoloji bazında 3 deneme taramış olursun.ama farklı şeyler yapacağım çalışma planım farklı diyorsan 2 deneme de yeterli olur diye düşünüyorum.biyolojide amaç kazanımları kapmak benim konularım ocakta bitti hala arada küçük hatalar yapsam bile tüm konuyu 2x hızda dinleyip o konuyu çözmediğim soru bankası varsa oradan çözüp devam ediyorum yoluma.yani bence biyoloji bazında her şey deneme değil ki zaten 2 deneme de yeterli olur dediğim gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.