Şimdi Ara

Aydın ayt mat denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 lu ayt mat denemesi çözenler netleriniz nasıl? Beni çok zorladı. Acil ve 345 e oranla sorular daha zor mu kolay mı

• Daha zoruna pek rastlamadım. Gerçek anlamda zor bir deneme. Çıkacağından değil ama uğraşmayı sevdiğimden çözüyorum.
  • Dyrax kullanıcısına yanıt
    Nedir hocam seviyesi , geliştiriyorsa alayım ben de. Çünkü anca öyle zor denemeler çözerek gelişebiliriz.
  • Hocam dediğim gibi daha zor olabilecek rakibi var mıdır bilmiyorum, Karaağaç diyorlar. Denemede hiç görmediğim tonlarca soru tarzı gördüm. Bu benim için geliştiriciydi. Ama deneme zaman zaman moralinizi bozabilir, net konusunda öncekiler ile ciddi farklar oluştu bende.
    Hocam net kimin umrunda ki , olay gerçek sınavda yapmak zaten . Tamamen o kafadayım.
    Hocam peki çözmek zaman kaybı olur mu bu kitabı yoksa oturup çözsem çok şey katar mı
  • Mezundantıpa20 M kullanıcısına yanıt
    Elbet bir şeyler katacaktır ama biraz fazla zaman ayırman gerekebilir. Çözüm videolarında bile neredeyse 4 dakikadan kısa sürede çözülen soru yok, yani baya işlem yeteneği gerekiyor/geliştiriyor. Ben çözülmesinden yanayım, zor sorular ile farklı bakış açıları kazanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyrax -- 6 Mart 2020; 16:24:41 >
    Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.