Şimdi Ara

AYDIN AYT FİZİK DENEMELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda arattığımda pek detaylı inceleme göremedim o yüzden alıp ben çözeyim ve analiz yapıyım dedim.

Öncelikle zorluk bakımın çoğu denemeden zor olduğu kesin.(nb bs endemik vs vs) Buna yakın deneme karaağaç vardır çözdüklerim arasında. Yorum yapma gücü ve detay bilmek gerek. Ösym zorluğunu sollar ama size katacağı çok şey var en azından bana kattıklarıyla...
    Alacak arkadaşlar öncelikle konulara tam anlamıyla hakim olsunlar aldıkları ilk deneme olmasın daha önce en az bir iki deneme çözmüş olsunlar. Abartıldığı kadar işlem gerektiren soruların olmadığını düşünüyorum.

Diğer denemelerdeki netlerim genelde full yada 1 2 yanlış okurdu ama bu denemede 4 5 yanlışım çıktı. Dediğim gibi yorum gücü ve detay bilmek çözerken işinize yarıyor.

Yardımcı olmak istedim herkese iyi forumlar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bence de güzel deneme tek dezavantajı Tyt soruları var.Ama güzel bakış açısı katıyor fiyatıda uygun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum benim şahsi fikrim bazı denemeler gerçekten abartılmış yani üniversite fiziğine kayıyor bana kalırsa elbet geliştiriyor fakat yani bu kadarına gerek olmadığını düşünüyorum aydının diğer denemelerini beğenen çözen biri olarak fiziğinin geçilmesi taraftarıyım
  • çöp
  • mhrkydln M kullanıcısına yanıt
    Haklı olduğunuz yerler var hocam ama bence gerçekten işini çok iyi bilen bir kişi tarafından hazırlandığını düşünüyorum yani sorular kolay kolay bulunur tarzdan değil. Çözen hoca da çok iyi çözüyor her şeyi detaylı ve anlaşılır şekilde anlatıyor. Tabiki bazı sorular lise düzeyinin üstünde yapılmış lakin sayılarıda bir o kadar az bu yüzdende bence hedefi yüksek olanların çözmesi taraftarıyım. Yorumunuz için sağolun iyi forumlar.

• Karaağaç zor değil bence

• Apotemi,Aydın ve karaağaç'ı kıyaslıyabilir misiniz? Çözen herkese soruyorum :) Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tyt soruları ve çok aptalca sorular var. Onun dışında ösymnin her sene sorduğu uçuk olan 2 3 soru için çözülebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicidalMert kullanıcısına yanıt
    çözümünü nereden dinlediniz hocam?
  • lowIQdetector L kullanıcısına yanıt
    Aydının kendi uygulumasında var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.