Şimdi Ara

AYDIN (ADÜ) TIP FAKÜLTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
5.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabi sıralamalr belli değil ancak sıralamaların 2014 yakın geldiğini farz edersek ben buraya daha çok odaklandım, en önemli nedenleri egede olması şehrin güzelliği ve fakültenin kolaylığı, sizin bildikleriniz nedir burası hakkında ?

• Takipteyim hocam ayni durumdayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kırıkkale yazacağım. Hayalim 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Han Bey

Takipteyim hocam ayni durumdayız

+1

• aydınlıyım üniversite hakkında pek bilgim yok ancak şehir hakkında yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoloer1

aydınlıyım üniversite hakkında pek bilgim yok ancak şehir hakkında yardımcı olmaya çalışırım

Hocam şehir öğrenci için nasıl? Sosyal imkânlar, üniversite uzaklığı vs ?

• Han Bey H kullanıcısına yanıt
    Pek fazla sosyal imkan yok. Bu yüzden Aydın'dan kaçmak için Adü'yü yazmayacağım. Başka tıpları tercih edeceğim. Ama eğitimi hakkında bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PopCornea -- 8 Temmuz 2017; 12:24:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Aydın Üniversitesi BÖTE
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoloer1

aydınlıyım üniversite hakkında pek bilgim yok ancak şehir hakkında yardımcı olmaya çalışırım

hocam nasıl kızları güzelmidir, sosyolojik olarak nasıldır, toplum izmir gibimi konya gibimi
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    İşte üni tercihlerinde sordugum ilk soru
  • Toplum İzmir kadar olmasa da iyi. Yani İzmir gibi. Ama güzel, sessiz bir şehir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PopCornea -- 8 Temmuz 2017; 16:31:28 >
  • Kırıkkale'den hayal mi olur yav

• Orijinalden alıntı: BloodOnMyName

Ailem kirikkalede okursam ekstra para ve araba teklif ediyor. Hayalim 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C6397E6E -- 8 Temmuz 2017; 16:35:24 >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben Adü Tıpta okuyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tıpfuckültesi

Arkadaşlar merhaba. Ben Adü Tıpta okuyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

hocam merhabalar, genel olarak bilgi verseniz, erkekler için kyk ve özel yurt durumu nedir, geçmesi diğer tıplara nispten daha kolay diyorlar o doğrumu ? fakültenin merkeze göre konumu nedir ? fakülte hastanesinin aktiflik durumu nedir ? kızlar güzelmi ? aydın insanı toplumsal olarak nasıl
  • Kırıkkale nere hocam Kıbrıs burslu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

Arkadaşlar merhaba. Ben Adü Tıpta okuyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

hocam merhabalar, genel olarak bilgi verseniz, erkekler için kyk ve özel yurt durumu nedir, geçmesi diğer tıplara nispten daha kolay diyorlar o doğrumu ? fakültenin merkeze göre konumu nedir ? fakülte hastanesinin aktiflik durumu nedir ? kızlar güzelmi ? aydın insanı toplumsal olarak nasıl

Okul genel olarak kolay sayılır. Yurt olarak erkekler için kyk iyi. Özelde kalanlar genelde ilk yılın sonunda eve çıkıyorlar. Fakat bu durum kızlar için geçerli değil. Kızlar için olan özel yurtlar gayet iyi. Uzun yıllar kalanlar var. Okulun konumu dağın başında gibi gözükse de merkeze yakın.

• Bi iki şeye deyinmeyi unutmuşum. İnsanı toplum olarak iyi. Kızlar hakkında yorum yapmicam. Bu konudan dolayı olumlu veya olumsuz bi çıkarımda bulunmayın:)

• quote:

Bi iki şeye deyinmeyi unutmuşum. İnsanı toplum olarak iyi. Kızlar hakkında yorum yapmicam. Bu konudan dolayı olumlu veya olumsuz bi çıkarımda bulunmayın:)

peki hocam yurtlar kaç kişilik, temizlik durumu falan, bide yurtta bölüm öğrencileri karışıkmı yatıyor yoksa aynı odada hep tıpçıları
  • Hee o şekil diyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

Bi iki şeye deyinmeyi unutmuşum. İnsanı toplum olarak iyi. Kızlar hakkında yorum yapmicam. Bu konudan dolayı olumlu veya olumsuz bi çıkarımda bulunmayın:)

peki hocam yurtlar kaç kişilik, temizlik durumu falan, bide yurtta bölüm öğrencileri karışıkmı yatıyor yoksa aynı odada hep tıpçıları

Özel yurt olarak kalınabilir diyebileceğim ve tanıdığım herkesin kaldığı yurt akademi öğrenci yurdu. Odalar kaç kişilik istediğine bağlı burda. Farklı seçenekler var. Ama genel olarak tıp okuyanlar aynı odada kalıyor. Temizlik olarak iyi fakat yemek konusu sıkıntılı. Kyk da da genel olarak tıpçılar aynı odada. Odalar 4 kişilik. Benim tavsiyem durumun kötüyse kyk. İyiyse tek başına eve çık. En iyisi bu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.