Şimdi Ara

Aydem - Didim İlçesi Sürekli Yaşanan Elektrik Kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu yıl İstanbul'dan gelerek Aydın ili Didim ilçesine taşındık, keşke taşınmasaydık, her gün elektrik kesiliyor, havalar eksi (-2) dereceye kadar düştüğü bu günlerde evde ısınmayı elektrik ile yaptığımız için ısınamıyoruz, evde 2 çocuğum var, biri 1 yaşında diğer 7 yaşında ve maalesef soğuktan dolayı evde titriyoruz. En son ise 03.01.2016 03:50 civarında elektrikler kesildi ve şu an 04.01.2016 09:40 itibariyle halen gelmedi, Aydem çağrı merkezini gece saat 4'de ve sabah saat 7'de ve 9'da aramama rağmen halen bir çözüme ulaştırılamadı. 2016 yılına geldiğimiz şu günlerde halen orta çağdan kalma bir şekilde elektrik kesintisi yaşanması nedeniyle Didim'e taşındığım'a pişman oldum.

Sizde Aydın Didim'e taşınmayı planlıyor ve Didim'de yaşanır mı diye düşünüyorsanız bu hususları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedsmsnet -- 4 Ocak 2016; 9:54:24 >

• Akyaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride bu konuyu takip edecek biri olursa diye yazıyorum. Elektrik kesintileri halen sürekli olarak gerçekleşiyor. Ayrıca elektrik geldiği zaman düşük voltaj ile enerji veriyorlar buda cihazlarımızın arızalanması neden olabilir. Şuan için çok şükür arızalanan elektrikli eşyamız olmadı ama bakalım neler bekliyor bizi.

http://webrazzi.com/2016/01/16/ukraynada-elektrikler-neden-kesildi/ buradaki yazıyı okursanız ukraynanın doğusunda bir bölgede, bir hacker saldırısı sonucunda 6 saatlik elektrik kesintisinin ne kadar önemle üzerinde durulduğu görülmekte, tabi burada hacker saldırısı sonucu konu önem kazanıyor ama bildiğim kadarıyla aydın didim elektrik santraline bir hacker saldırısı bile söz konusu değil.

Yani görüleceği üzere elektrik kesintisinin diğer ülkelerde oldukça garip karşılanmasına rağmen bizim güzide ülkemizin aydın didim ilçesinde her hafta elektrik kesintileri yaşanıyor. Konuyla ilgili değerlendirmeyi sizlere bırakıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.