Avea şu yeni 30. Liraya her yöne ve sınırsız interneti ile iyicene ilgimi çekti ancak daha önce avea kullandığımda hiç memnun kalmamıştım hiç bir yerde çekmiyordu ve müşteri hizmetleri anlatılamayacak kadar berbattı.
Vodafone 25 tl ye 500 dk ve 5000 sms veriyor çok güzel işimi görür.
Şu an turkcell kullanıyorum, yalan yok memnunum ama kendime göre paket bulamadım.
Var mı tavsiyeleriniz?
turkcell aylık 30 tl yükle genç plus genç nar yap 20 tl ye hem konus hem mesajlas hocam
iPhone varsa tartışmasız Avea derim.
En son ne zaman kullandınız bilmiyorum ama benim en son kullandığımdan beri çok değişmiş. Turkcellden geçtim kapsama süper, 3g hızı süper, tarife süper. Çok memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: yafess_
turkcell aylık 30 tl yükle genç plus genç nar yap 20 tl ye hem konus hem mesajlas hocam
Heryone mi? Msj ve dkka nekadar usta biraz anlatirmisin
quote:
Orijinalden alıntı: Devil1106
iPhone varsa tartışmasız Avea derim.
En son ne zaman kullandınız bilmiyorum ama benim en son kullandığımdan beri çok değişmiş. Turkcellden geçtim kapsama süper, 3g hızı süper, tarife süper. Çok memnunum.
açıkcası bilemiyorum hocam, sınıf arkadaşımda avea var, okulun çoğu yerinden çekmiyor malesef avea (telefonlar da aynı ip4) benimki 3-4 çubuk çekerken arkadaşın avea şebeke yok diyor.
tabletimde avea hat var, internet paketlerinde gelecek vaat edecek gibi geldi ve avea aldım. merkezi yerlerden güzel çekiyor, interneti de hızlı. ama azıcık merkezden uzaklaştın mı (çok da uzaklaşmaya gerek yok yani, istanbulda kayışdağına, izmirde çiğliye gitmek) hızın edgeye düşmesi için yeterli oluyor, ben tableti hafta sonları anneannemlerde vs kullandığımdan ve evleri caddebostanda olduğundan bu da sorun olmuyor.
yoksa avea çok cazip, öyle böyle değil hani, çekim konusunda şüphelerim olmasa bir dakika durmam.
@yafess_:
verdikleri 100 tl her yöne kaç dk ye ve sms e denk geliyor?