Şimdi Ara

ayda 25 tl ile sigorta doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün internette gezerken sağlık sigortası ile ilgili bir konu buldum..ayda 25 tl ile sizi sigorta ediyorlarmış..ama size ait bir ev olması gerektiği konusu biraz garibime gitti bu konuda hakkında bilgisi olan var mı acaba aşağıdaki linkten bakabilirsiniz...

İşsizim gelirim yok ben ve ailem sağlık kuruluşlarından yararlanabilir miyim?
    Diyelim ki sigortalı değilsiniz, hatta işsizsiniz ancak yeşilkart da alamıyorsunuz mesela bir eviniz var. Bu sıra geliriniz 250 TL'nin altındaysa ilinizdeki SGK'ya gidip aylık 25 TL yatırarak SGK'nın sağlık sigortasından yararlanabiliyorsunuz. Yalnızca siz değil bakmakla yükümlü olduğunuz eşiniz, anneniz babanız her ay ödediğiniz bu 25 TL ile sizin sağlık sigortasından yararlanıyor. Bu SGK kapsamında getirilen en önemli yeniliklerden biri.

http://www.haberurfa.net/haber/834-nasil-sigortali-ssk-olabilirim-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 2 Nisan 2009; 13:28:00 >

• evet doğru araya adam koyarsan daha hızlı ve kolay olur işlemlerin
  • teşekkürler peki üstüme ev kayıtlı olması biraz sıkıntılı değil mi?şu ailemin üzerine ev..bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz yarın gitmeyi düşünüyorum araştırayım..
    sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.