Şimdi Ara

AYBÜ YAZANLAR GELİN AYBÜ'YÜ ANLATAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul evimden yaklaşık 600-700mt uzağımda eğitim kalitesine birşey demeyeceğim ama kampüs arayan biriyseniz yandınız okulun kampüsü iddia ediyorum okuduğunuz liseden daha küçük olabilir içinde bir tane kafe vardı sanıyorsam o da küçük fazla büyük değil.
    Hemen giriş kapısının karşısında Antares avm var ama insan orayı gez gez de sıkılıyor haberiniz olsun.
    Yerleşim yeri olarak güzel bir yerde(Keçiören ne kadar güzel olabilir düşünün) kira konusunda sıkıntı çekmezsiniz ama hatırladığım kadarıyla yurt olarak çevresinde neredeyse hiç yurt yok diye hatırlıyorum.
    Ama okul olarak kaliteli bir okul bu seneki YKS sınavıma bu üniversitede girdim bina olarak falan yeni bina tahtalar sınıflar falan yeni zaten darbeden önce özel üniversiteydi.

Soracak sorunuz varsa AYBÜ ve çevresi ile alakalı sorabilirsiniz.
    (Bu konu 15 Temmuz Şehitleri binası ve Milli irade Binası için geçerlidir diğerleri ne konuda onu bilmem)

• Böyle hiç duymadigim bir kisaltma gorunce baslikta hemen tiklayip konu acilana kadar universitenin adini bulmaya calisiyorum. Kendi kendime çelınc olusturdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantilatör

Böyle hiç duymadigim bir kisaltma gorunce baslikta hemen tiklayip konu acilana kadar universitenin adini bulmaya calisiyorum. Kendi kendime çelınc olusturdum
    Ankara Yıldırım Beyazıt üni
  • Havacilik ve uzay mühendisliği yazdım ilk kez öğrenci alacak 39k ile girermiyim sence ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYBÜ GELİR Mİ
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.