Şimdi Ara

AYBÜ/ HAVACİLİK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu başka yazan birileri

• 64 k ile ben 3.tercihe yazdım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 k ile kapatmaz hocam sanmiyorum fazla abartmislar.
    Ilk tercihiniz gelmeyecekse buraya %90 girersiniz diye düşünüyorum.Şimdiden basarilar dilerim hocam isteyerek yazmişsiniz cok belli.

Bu arada fakulte nerede olacak esenbogada mi(meraktan soruyorum)

• 64/67/39 olarak 3 kişiyiz suan yazan

• Saolun hocam sizede başarılar :) Etlikte Esenboga değil

• Necmettin erbakan uçak mühendisliği yazdım bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında benim siralamam tutuyordu ama olumlu yorum almadım hiç Uni ve Konya hakkında o yüzden çekici gelmedi pek siz arastirdiniz mı hocam kaç k ile yazdınız Aybuden haberiniz varmiydi?

• Valeryyy V kullanıcısına yanıt
    Havacılık ve uzayı gördümde bölüm ismi olarak samimi gelmedi bende hiç araştırmadım hocam hedefim direk uçak mühendisliğiydi o yüzden başka şeylere hiç odaklanmadım 😂 53k+okul birinciliği var geçen sene 63k ile kapatmış okul birnciliği , normalide 42 k ile kapatmış ve geçen seneye göre de kontenjan 10 arttı ama bakalım burası türkiye herşey olabilir 😂

• Havacilik ve Uzay=Uçak denilebilr aslında Havacilik ve Uzay uçan tüm cisimlerle ilgileniyor hedefinize ulaşırsınız umarım :)

• Valeryyy V kullanıcısına yanıt
    Önyargılar işte hocam . İnşallah , sizde .

• 48k ile yerimi aldım

• Kaçıncı tercih hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Valeryyy

Havacilik ve Uzay=Uçak denilebilr aslında Havacilik ve Uzay uçan tüm cisimlerle ilgileniyor hedefinize ulaşırsınız umarım :)
    hocam size geldi mi 64 k'ya gelmedi haberiniz olsun
  • 39k ile girdim hocam kacla kapattı bende merak ediyorum

• merhaba ben bu yıl sınava tekrardan hazırlanıyorum da biliyorum daha hazırlıktasınız ama yardımcı olabilir misiniz okul nasıl ankara nasıl

• Konu tercih döneminden kalma ama genel bir durum değerlendirmesi yapacağım ve sorularına cevap vereyim ayrıca yoğun çalışılan şu dönemde biraz olsun farklı bir konu öne çıksın isterim (:
    2019 yks den 39k sıralama ile AYBÜ Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümüne yerleştim ve şuan hazırlık yılının ortasındayım bölüm bu sene ilk kez öğrenci alacağı için yazarken hep içimde bir şüphe vardı özellikle girecek son kişinin sıralaması hakkında ama bölüm 44k ile kapattı (şahsi fikrim bu sıralamanın gelecek senelerde daha iyi bir duruma gelip 35 lere ineceği şeklinde).Hazırlık kısmından bahsedecek olursak ortalama üstü bir eğitim verilmekte her 2 ayda bir kur atlıyoruz sınıfımız ve öğretmenimiz değişiyor bu noktada amaç daha farklı öğrencilerle ve öğretmenlerle tanışmak her öğretmenden bir şeyler kapmakdır tabii bu sistemin olumsuz yanları da var mesela bir sınıfa arkadaşlara alışmışken hoop kendini başka bir sınıfta buluyorsun hocalar genel anlamda iyi diyebilirim çok iyiside var biraz kötüsü de ama genel anlamda bakarsak iyi denebilir ekstra bölümüm ile alakalı şunları söyleyebilirim sene başında İngilizce seviyelerinin yeterli olmasından yararlanarak hazırlığı atlayan 4 arkadaşımız şuan 1.sınıf eğitimi alıyorlar ve genel anlamda konuştuğumuzda onlarda durumlarından memnunlar haftanın 4 günü Etlikteki mühendislik kampüsünde kalan bir günde ise TAI de eğitim almaktalar TAI de Introduction to Aerospace Engineering dersini aldıklarını biliyorum ileriki yıllarda TAI ile olan bağlantının staj olarak bize çok faydası olacağı kanısındayım. Özellikle havacılık sektörü gibi pratik eğitim yapmanın zor olduğu bir alanda okulda alınacak teorik eğitimi 1.sınıftan itibaren TUSAŞ da pratiğe çevirmek (Entegre bir eğitim modeli) oradaki mühendislerden destek almak mesleği öğrenmek üniversite okurken kendimizi geliştirmek için çok güzel bir fırsat ( bu noktada şunu söylemek isterim TAI nin 3.ve 4. sınıflar için olan ve bir çok farklı üniversiteden stajyer mühendis alımı yaptığı stajyer mühendislik programına bildiğim kadarıyla geçen sene 3000 başvuru yapılmasına karşılık bu programa yalnızca 1000 kişi alınıyor yani bir çok mühendis adayı bu büyük firmada staj yapmak istemekte). Ankaradan bahsetmek gerekirse bence Ankara cidden memur şehri şehrin her noktasında bir düzen hakim ama ben Ankaranın İzmir veya İstanbul dışındaki şehirlerden gelen insanlara eksiklik yaşayacağını düşünmüyorum aradığınız bir çok şeyi bulabileceğiniz bir şehir (evet deniz yok arkadaşlar biliyorum :)) Aklıma gelenler bu kadar ekstra sorular olursa cevaplamaya çalışırım elimden geldiğince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valeryyy -- 18 Ocak 2020; 23:0:13 >

• Aybü RTE tarafından odtüye rapki olsun diye açıldı eskiden fetöcülerindi akademik kadrosu cok iyi diye biliyorum arkadaşlardan

• kedicilerdenki K kullanıcısına yanıt
    Akademik kadro olarak bakarsak bizim bölümde gayet sağlam hocalar yurtdışı yüksek lisanslı.İşin siyasi boyutu bence öğrenciler için çokta bir şey değiştirmez önemli olan alınacak eğitim ve fırsatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valeryyy -- 7 Şubat 2020; 0:52:6 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.