Konuyu şöyle özetliyeyim, ben üniversite öğrencisiyim 12 ayın 2 ayında evde oluyorum bu 10 ayda interneti ailem kullanıyor onlarda 6 gb kotalı interneti zaten geçmiyorlar, geçtiğimiz ağustos ayı içerinde kotayı 10 gb lara kadar çıkarttım sonra zaten maksimuum 99 tl geliyor dedim kotayı 26 gb kadar yaptım 31 ağustos saat 11 e kdar indirmelere devam ettim ancak bu saatten sonra hiç bir şekilde indirme yapmadım normal internette gezme olmul olabilir, saat 12 den sona kota bilgilerime baktım 0 yazıyordu eylül ayı bir de saat 3 gibi baktım kota 2,834 gb olmuş, müşteri hizmetlerini arıyorum bir şey bilmiyoruz diyorlar.
Ben burdan TTNET dekilere sormak istiyorum ağustos ayı saat 12 ye kadar olan indirmeler nasıl oluyorda eylül ayına aktarılabiliyor ?
Benim kişisel tavsiyem şimdiki durumları bilmiyorum kesinlikle iyi araştır ama kotayı geç istediğini indir max bir fatura bedeli var ondan daha fazla gelmiyor. Eskiden bende kotalı kullandığım zamanlarda 26.75 ödüyordum.(1MB 4GB pakete)Sınırsız 45tl idi.Ben 3 ay boyunca 200-300gb indirirdim 56tl öderdim.Sonuçta sınırsızdan 11tl fazla sende araştır eğer aşırı bir mebla gelmiyorsa sizin pakette de geç kotayı...
Konuyla çok alakasız ilk yazdığım kısım ama TTNet hayatta o kotayı düzeltmez hangi şartlar altında kota takibi yaptıklarını kimse bilmiyor.Adamlara senelerdir sövüyoruz hiç bişey değişmiyor...
Ayın son günü saat 12'den önce modemi kapatıp açmazsanız, en son 12 saat içinde kullandığınız kota diğer aya yazılır.
yanılıyorsun neye göre söylediğini bilmiyorum ama kota sıfırlanmadan önceki gün 20 gb kadar dosya indirdim senin dediğin gibi olsa sonraki aya en az 7 8 gb yansırdı.