Şimdi Ara

'Ayarları Sıfırla' yapılan telefondan veri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ip3gs nin rehberini silmek için ayarlardan tüm ayarları ve içerikleri sıfırla gibi bi şeye bastım ve telefon daha da açılmıyor, apple simgesinde kalıyor. telefon jb li ve bu sorun jb lilerde oluyormuş sanırım. telefonun içinde mutlaka kurtarmam gereken fotoğraflarım var, onları kurtarmamın bi yolu var mıdır?

Admin revizyonu: konu başlığınız forum kurallarına uygun şekilde revize edilmiştir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Her seyin bir usulü var. JB kullanacaksan ayarları sifirlamayacaksin gecmis olsun. Buna benzer konular var recovery mode girmiş iPhonedan veri kurtarmak gibi bakmanı tavsiye ederim.
    Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamadığım nokta şu;

hem cihazın içinde önemli resimleriniz var hemde tüm içerikleri sil diyorsunuz ?
  • telefon sarj problemli oldugundan kullanilmiyordu evde bos duruyordu. bikac gun kullanmak istedim icindeki fotograflardansa haberim yoktu ve rehberdeki yuzlerce kisiyi silmek icin ayarlari sifirla dedim.

nedenlerini sorgulamak yerine bildigimiz seyleri paylasalim ki sorun yasayanlar faydalansin paylasimlarimizdan.

yardimci olanlara tesekkurler.

• Cihazın JB li olmasaydı bile tüm resimlerin vs silinecekti. Tek fark cihazın normal açılacaktı. Cihazı tekrar kullanmak istiyorsan iTunes üzerinden restore yapman gerekiyor.

• yüz bin kere söyledik jbli telefon tüm ayarları sıfırla dediğinde elmada takılı kalır diye çözüm restore
  • jb li cihazı nasıl sıfırlayabiliriz? 5.1.1 yuklu.. sıfırlayıp tekrar jb yapmak istiyorum.. nasıl yapabilrim acaba? yada telefonu ilk aldığım hale getirip tekrar 5.1.1 jb yapmak icin napmaliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinaski -- 25 Kasım 2012; 13:30:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    19 yıl önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone 4 için anlatıyorum....

1.son sürüm redsnow indirin
    2.orjinal iphone sürümünü indirin 5.1.1
    3.cydiadan kontrol edin hangi surumlere donebileceginizi.

sonra
    1.telefonu dfu moda alın.
    2.redsnowda EXTRAS>>>EVEN MORE>>>RESTORE
    3.İPSW ye basıp orjinal ipsw (5.1.1) gösterin
    4.blobs kısmında remoteyi seçin next e basıp yuklemeye başlayın.

3gs yi dfu moda alıp pc ye takın itunes açın.kurtarma modunda iphone buldugunu soyleyecek.shift restore ile ipsw yi gosterip yuklemeye çalısın hata verecek.telefonu cıkarın yeniden bu işlemi yapın.bir kaç kez bunu tekrar edin telefon açılabilir(belki) eski halinde.
    açılmazsa yukarıda anlattıgım sekilde restore yapabilirsiniz sanırım.telefondaki dosyalarınızı unutun ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.