Şimdi Ara

AYAKKABI FACİASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler optimumdan ayakkabı almıştım rastgele giyicek ayakkabı olmadığı için 70 liraya

acelem olduğundan seçmeden aldım neyse giydim giydiğim an ilk gün ayağımın kesmediği yeri kalmadı

buda fotolar ı

AYAKKABI FACİASI

AYAKKABI FACİASI

AYAKKABI FACİASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 13 Mart 2013; 8:31:56 >

• 2 ayağımın arkasını önünüde kesti
  • ayakkabıcıya ver kalıba koysun bide o arka tarafı biraz vurarak yumuşatsın.

Sende bi süre başka bi ayakkabıyla idare et.
  • Ayakkabının türü ne onu da yazsaydın bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rom11

ayakkabıcıya ver kalıba koysun bide o arka tarafı biraz vurarak yumuşatsın.

Sende bi süre başka bi ayakkabıyla idare et.

ZATEN AYAKKABICIYA GÖTÜRDÜM İLK ALSIN YUMUŞATSIN DİYE

KESMEYE DEVAM

AYAĞIN ALTINIDA KESMİŞTİ ONU ÇEKMEDİM O SARGIDA
  • toynaklara bak
  • Corapsız mı giydin ne yaptın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reebok ayakkabı alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Ayakkabının türü ne onu da yazsaydın bari.

AYAKKABI FACİASI

AYAKKABI FACİASI

BAKMADIM ACELEM OLDUĞUNDAN RASTGELE BİR SPOR AYAKKABI SEÇTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 13 Mart 2013; 8:38:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

Corapsız mı giydin ne yaptın?

YOK 2 KAT ÇORAP GİYMEME RAHMEN ONLARIDA YIRTTI ULAŞTI AYAĞA
  • Sabah sabah midemi bulandırdın bari SS'li deseydinde baştan girmeseydim. Sadece şikayetini yazabilirdin.
  • Yalniz ayakkabinin durumu ayaktan daha vahim duruyor francala gibi acilmis yayilmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisesbimby

Sabah sabah midemi bulandırdın bari SS'li deseydinde baştan girmeseydim. Sadece şikayetini yazabilirdin.

GİRME OZAMAN
  • Yırtıcı bir ayakkabıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Orijinalden alıntı: Bisesbimby

Sabah sabah midemi bulandırdın bari SS'li deseydinde baştan girmeseydim. Sadece şikayetini yazabilirdin.

GİRME OZAMAN

ne bilim sadece şikayetini yazdın filan sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Yırtıcı bir ayakkabıymış.

vağşi desek daha mantıklı

edit.coşkun
  • BİDA BU AYAKKABIYI GİYEN....
  • ürettikleri malzemeden dolayı o ayakkabıyı giyme, çift çorap başka yöntemler hiç işe yaramıyor. mengene denen bir alet var onuda deneme ayakkabı deforme olabilir. benim başıma kinetik marka ayakkabıda gelmişti. üretici aklı başında bilinçli üretim yapsa bu sorunlar başımıza gelmez. iade ettim flo dan almıştım. adam demezmi topuk kısmına yükselticek taban koyacakmış. hakem heyetine verdim sonrada paramı geri aldım birdaha ordan alışveriş yapmıyorum. para iade ederken çok uğraştırdılar. bu son zamanlarda bu gibi durumlarla karşılaşıyorum hiç başıma topuk bilek hizasından yaralandığımı hatırlamıyorum. aklı başında bilinçli üretici yokki. ayakkabı test ederek üretim yapsalar bu gibi durumlar oluşmaz. ayakkabı alırken ilk denemede farkedilmiyor. sonradan sinsice yaralanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknown115

ürettikleri malzemeden dolayı o ayakkabıyı giyme, çift çorap başka yöntemler hiç işe yaramıyor. mengene denen bir alet var onuda deneme ayakkabı deforme olabilir. benim başıma kinetik marka ayakkabıda gelmişti. üretici aklı başında bilinçli üretim yapsa bu sorunlar başımıza gelmez. iade ettim flo dan almıştım. adam demezmi topuk kısmına yükselticek taban koyacakmış. hakem heyetine verdim sonrada paramı geri aldım birdaha ordan alışveriş yapmıyorum. para iade ederken çok uğraştırdılar. bu son zamanlarda bu gibi durumlarla karşılaşıyorum hiç başıma topuk bilek hizasından yaralandığımı hatırlamıyorum. aklı başında bilinçli üretici yokki. ayakkabı test ederek üretim yapsalar bu gibi durumlar oluşmaz. ayakkabı alırken ilk denemede farkedilmiyor. sonradan sinsice yaralanıyorsun.

AYNEN HOCAM İADE ETMEYE GİTTİM SEN BOZMUŞSUNDUR ETMİYORUZ DEDİLER BAYA UĞRAŞTIRDILAR

MALUM BİDE OPTİMUMDNA ALIYORUZ BİDA SEÇEREK ALICAM ARTIK

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.