Bildirim
AYAKKABI FACİASI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
2 ayağımın arkasını önünüde kesti -
ayakkabıcıya ver kalıba koysun bide o arka tarafı biraz vurarak yumuşatsın.
Sende bi süre başka bi ayakkabıyla idare et. -
Ayakkabının türü ne onu da yazsaydın bari. -
quote:
Orijinalden alıntı: rom11
ayakkabıcıya ver kalıba koysun bide o arka tarafı biraz vurarak yumuşatsın.
Sende bi süre başka bi ayakkabıyla idare et.
ZATEN AYAKKABICIYA GÖTÜRDÜM İLK ALSIN YUMUŞATSIN DİYE
KESMEYE DEVAM
AYAĞIN ALTINIDA KESMİŞTİ ONU ÇEKMEDİM O SARGIDA -
toynaklara bak -
Corapsız mı giydin ne yaptın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cakal41234
Corapsız mı giydin ne yaptın?
YOK 2 KAT ÇORAP GİYMEME RAHMEN ONLARIDA YIRTTI ULAŞTI AYAĞA -
Sabah sabah midemi bulandırdın bari SS'li deseydinde baştan girmeseydim. Sadece şikayetini yazabilirdin. -
Yalniz ayakkabinin durumu ayaktan daha vahim duruyor francala gibi acilmis yayilmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bisesbimby
Sabah sabah midemi bulandırdın bari SS'li deseydinde baştan girmeseydim. Sadece şikayetini yazabilirdin.
GİRME OZAMAN -
Yırtıcı bir ayakkabıymış. -
quote:
Orijinalden alıntı: christopher smith
quote:
Orijinalden alıntı: Bisesbimby
Sabah sabah midemi bulandırdın bari SS'li deseydinde baştan girmeseydim. Sadece şikayetini yazabilirdin.
GİRME OZAMAN
ne bilim sadece şikayetini yazdın filan sandım -
quote:
Orijinalden alıntı: farego
Yırtıcı bir ayakkabıymış.
vağşi desek daha mantıklı
edit.coşkun -
BİDA BU AYAKKABIYI GİYEN.... -
ürettikleri malzemeden dolayı o ayakkabıyı giyme, çift çorap başka yöntemler hiç işe yaramıyor. mengene denen bir alet var onuda deneme ayakkabı deforme olabilir. benim başıma kinetik marka ayakkabıda gelmişti. üretici aklı başında bilinçli üretim yapsa bu sorunlar başımıza gelmez. iade ettim flo dan almıştım. adam demezmi topuk kısmına yükselticek taban koyacakmış. hakem heyetine verdim sonrada paramı geri aldım birdaha ordan alışveriş yapmıyorum. para iade ederken çok uğraştırdılar. bu son zamanlarda bu gibi durumlarla karşılaşıyorum hiç başıma topuk bilek hizasından yaralandığımı hatırlamıyorum. aklı başında bilinçli üretici yokki. ayakkabı test ederek üretim yapsalar bu gibi durumlar oluşmaz. ayakkabı alırken ilk denemede farkedilmiyor. sonradan sinsice yaralanıyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: unknown115
ürettikleri malzemeden dolayı o ayakkabıyı giyme, çift çorap başka yöntemler hiç işe yaramıyor. mengene denen bir alet var onuda deneme ayakkabı deforme olabilir. benim başıma kinetik marka ayakkabıda gelmişti. üretici aklı başında bilinçli üretim yapsa bu sorunlar başımıza gelmez. iade ettim flo dan almıştım. adam demezmi topuk kısmına yükselticek taban koyacakmış. hakem heyetine verdim sonrada paramı geri aldım birdaha ordan alışveriş yapmıyorum. para iade ederken çok uğraştırdılar. bu son zamanlarda bu gibi durumlarla karşılaşıyorum hiç başıma topuk bilek hizasından yaralandığımı hatırlamıyorum. aklı başında bilinçli üretici yokki. ayakkabı test ederek üretim yapsalar bu gibi durumlar oluşmaz. ayakkabı alırken ilk denemede farkedilmiyor. sonradan sinsice yaralanıyorsun.
AYNEN HOCAM İADE ETMEYE GİTTİM SEN BOZMUŞSUNDUR ETMİYORUZ DEDİLER BAYA UĞRAŞTIRDILAR
MALUM BİDE OPTİMUMDNA ALIYORUZ BİDA SEÇEREK ALICAM ARTIK
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X