Arkadaşım internet üzerinden pantolon,ayakkabı vb. şeyler alınır mı ya şaka mısınız
43 numara giyiyorsun diyelim bu ayakkabıda 43 numara ee belki ayakkabının kalıbı dar senin ayağını sıkıcak nerden bileceksin?Üstelik bu ayakkabı daha önceden kullanılmış tabanını ve ayakkabının ön yüzünü dikkatli incelersen görürsün
Üç kuruş az verecem diye böyle işlere girmeyin az daha sabret eksik olan kısmını biriktir git mağazaya giy çıkar rahatça kontrol et beğendiğini al
güzel ah 40.5 numara olsa ayağım 46 numara bulamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek
Arkadaşım internet üzerinden pantolon,ayakkabı vb. şeyler alınır mı ya şaka mısınız
43 numara giyiyorsun diyelim bu ayakkabıda 43 numara ee belki ayakkabının kalıbı dar senin ayağını sıkıcak nerden bileceksin?Üstelik bu ayakkabı daha önceden kullanılmış tabanını ve ayakkabının ön yüzünü dikkatli incelersen görürsün
Üç kuruş az verecem diye böyle işlere girmeyin az daha sabret eksik olan kısmını biriktir git mağazaya giy çıkar rahatça kontrol et beğendiğini al
ya aslında parasından değil burda bu ayakkabayı bulamam bulunduğum ilçede bulmam imkansız evt dikkatli baktımda kullanılmış gerçektende.
+ ben 3 hafta önce ayakkabı aldım üzerine klorak döküldü ve turuncu oldu o da adidasın bir modeliydi
ben hiç beğenmedim kardeş çok cıvık bişi ama zevk senin
Sonbahar geldi biraz daha kapalı renk bişiler tavsiye ederim.. Saygılar..
hepinize teşekkür ederim ben en iyisi mağazadan alıyım
magazadan al garantisi var sonuçta...begenmedinmide gidip değiştirirsin....int e özelliklede gittigidiyora güvenme derim pek bu konularda
Rengi kötü bayana daha çok yakışır bence bu..Rengi farklı olsa daha iyi olur bence
quote:
Orjinalden alıntı: uguRnB
Gacıysan okey adamsan zokey
koptum bu lafa
yemin ederim bedava verseler giymem.
Çakma gibi duruyor. Rengi çok cırtlak, deseni güzel değil, kullanılmış.