Şimdi Ara

Ayakçı (2025)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • 28 Mart 2025 Sinemada | Komedi
    Yönetmen Mustafa Kotan
    | Senarist Gökhan Yıkılkan
    Oyuncular: Gökhan Yıkılkan, İnan Ulaş Torun, Öznur Serçeler



    Konusu :

    İki çocuk babası olan Hayri, kargoculuk yaparak geçimini sağlar. Ancak onun en büyük hayali bir milyoncu açmaktır. Kargo dağıtımı sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırılan Hayri, orada karşılaştığı bir adamın kendisini başkasıyla karıştırması sonucu para karşılığı Bursa’ya götürmek üzere yasadışı bir paket alır. Bu yanlış anlaşılmayı fırsata çevirmek isteyen Hayri, vakit kaybetmeden yola koyulur. Yolda karşılaştığı Serkan ve paketi almak için peşlerine takılan ayakçılarla, eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________




  • Gökhan Yıkılkan ve İnan Ulaş Torun iyi ikili. izlenir 

    _____________________________
  • Hep yek serisini seriye çeviren adamdır Yıkılkan.


    Hikaye ve kurgu saçma olsa da, Yıkılkan ın rol arkadaşı ile uyumu muazzamdı. O Önder Açıkalın mıdır nedir. Seriye o gelince iğrenti geldi seriden. Zaten Yıkılkan için izliyorduk seriyi. O çıkınca geriye birşey kalmadı.

    Poll yapım tam adamları denk getirmiş. Yeni bir başlık gerekiyordu artık filme. Hep yek in devamı bu bence. Hemde daha kalitelisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    İnanmak yeter.
  • Gülben ergen ve sade sayan ne alaka  

    _____________________________
    DÜŞÜNÜYORUM , ÖYLEYSE VURUN!
  • Film internette yerin dibine gömülmüş ama zaten fragmandada ne olduğu belli. Oyuncuların geçmişi belli. Oskarlık filmmi bekliyorlar anlamadım.


    Bol küfürlü, bence bu küfürleride espirilerin içine güzelce yerleştirmiş bir yapım. Başrol zaten "hep yek" ten ne olduğu belli. Fakat edilen küfürler yüzünden bayanlara yönelik değil. Bu filmin devamı gelir kesinlikle.

    _____________________________
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Fragmanı görünce belki kazara biraz vasat üstü bir filme denk gelmişimdir diye bir umutla izledim de fragman bile filmin ne kadar leş olduğunu göstermiş. Küfür=komedi sığlığı filmde bol bol gösterilmiş, bel altı espriler yapılmaya çalışıp başarılı olunamamış, daha da batırılmış. Bir de tutarsa diye ünlü yüzleri koymuşlar, araya Gülben Ergen ve Seda Sayan atmışlar. Seda Sayan'a bile küfür ettirmişler. Şu 2 dk'lık fragman bile filmden bir bok olmayacağını gösterir zaten. Hep Yek'in devamı gibiyse zaten çöptür. Ben bambaşka bir film gibi düşünmüştüm. Türk Sineması gerçekten acınacak halde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • bol küfürlü bel altı sözler mafya çatışma kız isteme cinsel içerikler vs

    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2025 Maaş Paylaşımları
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.